Ofiste iki kişinin fısır fısır konuşması ayıp mı sizce? Bence çok kalitesiz bir hareket. Konuşacaksan sg dışarıda konuş. Benim düşüncem bu.




 

edmond honda, olum sen ne çeşit bir hayatsızsın.

arbre

geyikse ve düzenliyse evet ayip. fisirdassan da sesin rahatsiz ediyor.

ama is icin vs milletin dikkati dagilmasin diye kisik sesle konusursun.
geyik da yaparsin ama kisa sürmeli.

sonsuz

Sg iyiymiş, beğendim sg'yi. Güzel.

Fısır fısır konuşmak benim gençliğimde (23 yıl önce) ayıptı. Şiddetle sakınılırdı, güven kırmamak için sakınıldığı da bilinirdi, şuursuz kafasız değildi yani insanlar. Şimdi çok kişiler hiç problem görmüyorlar, umurlarında değil toplumun birbirine güveninin olup olmaması. Ayıp neden ayıptır, kültür nedir medeniyet nedir bilmeyen yığınlar haline geldik. Onun için pek şaşırmadım.

muhayyer divan

edmond honda +111

Abi konuşulur neden olmasın? KEsin b e n i m hakkımda konuşluyor diye düşündün falan filaaan. Bitik adamlar takılır böyle şeylere. Aralarına almıyorlar diye bir kıskançlık mı ne varsa haset de olabilir. O yüzden arbre 3 sg ile uğurluyoruz.

Shepard

topluluk içinde böyle konuşulmaması gerektiği 2-3 yaşında falan öğrenilen bir şey.

lazpalle

Shepard, sg hayatsız

arbre
1

mobil görünümden çık