Dışarıya her çıktığınızda şemsiyeyle gezmek zorundasınız. Şemsiyeyi kapatamazsınız başkasına taşıtamazsınız omzunuza falan sabitleyemezsimiz elinizde sürekli tutacaksınız dışarıda bulunduğunuz müddetçe. Kabul eder misiniz? Biraz salak bir soru farkındayım ama gündüz ansızın bunu düşündüm nedensizce ve karar veremiyorum.

süresi yok ömrümüz boyunca şemsiye. Sadece dışarı çıktığınızda.
Mesela villanızın verandasındasınız şemsiye yok ama bahçeye adım attınız şemsiye.



Yılda 365 milyon dolar yapar. Deli para. Ben sanırım kabul ederdim ya. Bir koy satın alır üzerini cam kubbeyle kapatırdım yüzme işini öyle hallederdim.

 

Kapali alanlarda kapatabileceksem evet ama her zamansa hayir. Ayrica bir sure bunu yapip yeterli param olunca birakmak isterim. Aksi takdirde yine yapamam. Yani vazgecince tum param gidecekse kabul etmem.

matilda

bir süre boyunca mı hep mi?

bir süre ise seve seve yaparım. çalışmak gibi bir şey.
ama sonsuza kadar sürecekse olmaz.

tarlada çalışmak, ağaca tırmanmak, sevdiğimle doya doya sarılmak, yüzmek vs isterim. bahsettiğiniz şartlarda bunu yapamam.

desen ki şemsiyeyi tuttuğun her gün 1 milyon dolar yatacak ya da ayda 3-5 gün ücretsiz iznin var. o zaman kabul ederim.

biseysorcaktim

şemsiyeyi kapattığım zaman bankadaki paralar gidiyor mu?

co2s2

bankama her gün 1 milyon dolar yatacaksa, evden çıkmama gerek olmaz. büyük bir ev alırım. 2-3 hizmetçi vs. herkes benim eve gelsin, takılsın. yiyecek içecek bedava.

co2s2

Bilgiler yetersiz

Şemsiye işini bırakınca para gidiyor mu +1

respect

ben taşırım. hatta yanına 5-10 kg luk çanta ver onu da taşırım.

merhum

semsiye kapandiginda tum paralarin gidecegini (ve o para ile yapilan yatirimlarin) varsayiyorum, zira obur turlu elbette cevaplar 'tasirim' olur. yetecek kadar para alir semsiyeyi kapatirsiniz cunku.
dolayisiyla, semsiye kapandigi anda bankaya yatan paranin ve bu para ile yapilan yatirimlarin/alinan mallarin gidecegini varsayarak istemem diyorum. zira bu su demek oluyor, mesela hic acik denizde yuzemeyecegim, hic outdoor spor yapamayacagim, dalis yapamayacagim, motorsiklet kullanamayacagim,bisiklet suremeyecegim, araba disarisi sayiliyorsa araba kullanamayacagim vs. vs. Parayi isteme sebebimiz ozgur olmak, ozgur olamayacaksak da bir anlami yok.

kassiopeia

kabul ederim. dışarı çıkmayıveririm olur biter. hom sivit hom. o kadar paramız olunca dışarda olma zorunluluğumuz da olmaz. muhtarlığa, iskiye ne biliyim tapu kadastroya gitme derdimiz yok. büssürü paramız var.

spirit crusher

1 hafta dışarı çıkmam 7 milyon doları alır şemsiyeyi de alıcı ödemeli geri yollarım.

bay b

1 milyon dolar için her gün şemsiyeyi şey yapacak milyonlarca insan bulabilirsiniz Türkiye'de, buradaki boş yazanlara bakmayın =)

kveldulv

bol yağmurlu bir memlekete taşınmak süreci kolaylaştırır gibi.

zemberek

tek kolum yokmuş gibi düşünürsem yaşayabilirim.

ama tek kolum olmasına rağmen bir kural yüzünden dışarıda kullanamama fikri beni uzun vadede delirtirdi gibi geliyor.

kullanamama derken işte şemsiye tutma görevine atanmış oluyor.

ananiyimioguz
1

mobil görünümden çık