Kısaca özet, kısa (ama 3 NO) yoksa uzun devam mı?
Ara boy olma şansı yok, saç yapmayı bilmem, kullanmak zor oluyor. Gözüme düşmemeli. Kullanamam da. Ya topuz ya hiç.
hizliresim.com burada saçlarım 3 ondan uzun ama kullanması zor.
Bu şimdiki hali ve rengi. Ama çok kilo aldım.
hizliresim.com
Bu yüzden saçı vurdurursam muhtemel şöyle görünürüm.
hizliresim.com
Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Kısa saç
ve acilen kilo ver.
İnsan o güzelliğe kıyıp da nasıl kilo alır?


Kısa saç, belli ki sen de kestirmek istiyorsun sadece biraz gaza ihtiyacın var. Kestir gitsin.


Uzun saçın da şişkot olmayan halini görmek lazım. Önce saç değil kilo ver derim.


Uzun saç ve boyamayın.


Boyasız uzun saç


Önce kilo ver sonra saç kestir
Az kaldı zaten yazın bitmesine


Kısa saç yüzü çok fazla vurgular ve tüm hatları iyice öne çıkarır. Özellikle kilo alındığında sadece yüzü değil kilonuzu da iyice vurgulayacak. Bu arada saçlarınız kalın telli ve bukleli, kısa kestirip yazık etmeyin. Uzun saç ve boyasız kullanmayı deneyin derim.
Kilo ver diyenler ise gerçekten çok komik.
-Çok kilo aldım
+niye aldın ki, ver hemen.
-Aa gerçekten, hiç bunu düşünmemiştim, hemen vereyim tüm fazla kilolarımı, iyi ki tavsiye verdiniz yoksa kilo vermek hiç aklıma gelmezdi.


kadın kilo ile ilgili bir soru sormamış. sadece kilo aldım diye belirtmiş. kendisi zaten kilo fazlası olduğunu düşünüyor. kilo ver diye yazanlar neyin kafasını yaşıyor, belli değil. hepsi de zeka küpü erkek sanırım.
önceki duyuruya da baktım. saçlarınız zaten hızlı uzuyormuş. bence bi değişiklik yapıp ikisinin ortasında bir boy kullanabilirsiniz. yuvarlak kesim bir küt gibi.


kilo ver diyenlere laf edenler, siz nasıl soruya değil bize cevap veriyorsanız, bizler de duyuru kullanıcısıyla diyalog içindeyiz. + kullanicadı zeka küpü bir kadın olarak diğer tezinizi de çürütüyor. sabah sabah zehrinizi başka yerde akıtın.
iyi niyetle kilo ver dedim. elimizde az kilo - kısa saç, epey kilolu - uzun saç kombini var. kısa saç kiloyla birleşince kötü bir sonuç olacak.


"burada saçlarım 3 " dediğiniz linkteki fotoğraf harika. ben olsam böyle devam ederdim.


Kisa sacli haliniz cool ve tarz. Kesinlikle kisa, kisa saci cok seviyorum ben.
Ve diger yanitlara ithafen, guzel bi sey duymustum. İnsanlara soyleyeceginiz sey bes dakika icinde degistirebilecekleri bi seyse soyleyin, degilse susun zaten kendisi de farkindadir diye. Oneririm.


ben uzun sacinizi ve rengini cok sevdim. zaten cok guzelsiniz, rengi yuzunuze de bir canlilik bir sicaklik vermis gibi geldi.
ayni zamanda kisa sacli haliniz de cok sevdim :) cok enerjik, cok dogal. tek bir ruj yeterli gelir makyaj yapayim dediginizde.
3nolu fotoya gitmeyin bence. ya 1 ya 2 ama ne secerseniz secin, guzel olacaktir.


ilk linkteki guzellik gerco mu*-* saclar da cok guzel. ama boyali bu uzun hali old fashion duruyo


Thracia +1
Kiloyla uzun daha güzel gider.


Kısa saç çok kötü ve havalı değil. Maskülen. En son fotoğraftaki hâlinizi beğendim. Kadınsı. Doğal.
Kesinlikle uzun saç. Siyah + sarı.


Kısa saçı her zaman iddialı bulurum. Uğraşması ve taşıması zor ama sana çok yakışıyormuş. Kisa vadede kilo verme planın yoksa mevcut halinde (eskiden öyle denirdi şimdi ne diyorlar bilmiyorum) perma da yakışır diye düşünüyorum. Hem saç rengini seviyorsan onu da kurtarır. Geniş dalgalısı da olur. Vallayi gözümde canlandı böyle cıvır cıvır ne güzel <3
