[q]
(7) 

bi kız var

messina123 #1610432
twitterda bi kız var. iki üç gün önce istek takipleştik. kapalı bir kız ve hoşuma gitti. yazdıklarından anladığım kadarıyla çok dindar değil. benim için kapalı açık umrumda değil açıkçası dindar biri değilim. hiç kapalı kız arkadaşım da olmadı. ben bu kıza nasıl yürüyebilirim?




 

Aman diyim uzak dur.

Türbanli kizlar sabah Verona Maxima, aksam Rahibe Teressa sekline girer. Zordur, ugrastirir, bezdirir, degmez pesinde harcayacagin zamana. Sözlük bile bunlarla dolu.

feastofthedamned

direkt evlenme teklifi edebilirsin

koela

dindar biri değilse siyasal islamcıdır. uzak dur +1

matilda

hayatında kapalı bir arkadaşın olmadıysa sevgilin de olmasın. ‘benim için önemli değil’ diyerek kendini kandırma. ileride patlaması %99 olan bir ilişki.

sir gawain

Hem dindar değil hem kapalı nasıl oluyor diye düşünmeni tavsiye ederim, dehşet verici bir paralı troll bile çıkabilir o.

muhayyer divan

uskudardaki osmanli isimli(evvéla, vesselám, kátibim) antin kuntin cafelere davet et. hemen atlar.

buenosdias

@buenosdias üsküdarda yaşıyorum :D

messina123
1

mobil görünümden çık