Merhabalar,

Sizce bu sokak kedisinin neyi var?


hizliresim.com

 

uyuz mu?

designer

Veterinerin görmesi gerek, travmatik olabilir, tüyler dökülmüş. Mantar gibi de olabilir.

asli_1986

Bir veterinere fotoğrafını, ikinci veterinere hem fotoğrafını hem kendisini gösterdim. Alerji dediler ama emin olamadım.

(◕‿◕✿)

bu kediye seviyor diye çok fazla sosis-salam ev yemeği gibi şeyler veren biri olabilir mi ? bizim mahallede aynı bu şekilde arka ayaklarında birebir yaralar çıkan bir kedi vardı. tedavi için veterinerde kaldı. teşghis sosis-salam vs. bağlı allerjiydi. kedi maması ile beslendi ve düzeldi ama tedavisi uzun sürmüştü.

orpheus

Sokağımızın kedisi, kim ne veriyor bilemiyorum tabii. Veteriner pireye veya tavuğa alerjisi olabilir dedi. Tedavisine başlayacağız. Umarım faydalı olur ve iyileşir.

(◕‿◕✿)

Bizim sokakta da böyle bir kedi vardı ben de veterinere götürdüm. Antibiyotik ve alerji için iğne yaptılar bir de pire ilacı verdiler. Sonra birkaç kere daha gördüm toplarlamıştı ve tüyleri de çıkmıştı. Umarım sizin kediye de iyi gelir.

Büdüt: Bizim kediye FIV, lösemi ve corona testi de yaptılar, hafif corona çıktı bu arada ama diğerleri temiz çıktı.

peki madem

Banada kortizol iğnesi ve parazit için tedavi uygulayacağını söyledi veteriner. Umarım bizim kızda iyileşir. Bizde bugün yakalayabilirsek tedavisine başlayacağız.

(◕‿◕✿)
1

mobil görünümden çık