Çinceyi tercüme ettim. Dolgu çatlağı, üstten sızıntı falan diyor ama alttan öyle delerek nasıl ne yapılabilir ki?
Anlayan var mı?
www.youtube.com


bende baktım ama bişey anlamadım. dikkatimi çeken şey şunlar oldu. birincisi delik deldikleri yerden paslı su akıyor. yukarıdan su almış beton ve demirleri paslandırmış. belki biz videoda göremiyoruz ama boya yaptıkları zaman sürekli paslı su falan geliyorsa boyanın üstüne çıkar. dikkat edersen bi malzeme hazırlayıp sıkıyolar deliklerin içine. muhtemelen su geçirmeyen marine tutkal gibi sıktıktan sonra şişen köpük misali bişey olabilir.


Delikleri kapamadan önce kız somun anahtarıyla deliklerde bir şey sıkıyor. Beynim yandı. Bildiğim hiçbir şeye benzemeyen bir falliyet.
Bir de böyle bir kız varsa memlekette, ben evlenirim onunla. Allah'ın emriyle istemeye gidelim :)


sorun, tavandan duvarın içine su sızması. 5:43'te gördüğün yağ gibi şey, bir tür su yalıtım kimyasalı. muhtemelen sertleşip katılaşan bir yapısı var. bunu enjeksiyon pompasıyla aşağıdan yukarıya hortumlarla tavana basarak içerideki su kaçıran boşlukları, çatlakları vs. dolduruyorlar.
