Once diyeyim, ben degilim.
Ama senaryo su, kadin yurtdisinda, esini ariyor. Es kisi zaten bir gun önce kadin ara da konusalim demesine ragmen oyun oynuyorum diye aramamis. Sonraki gun de kadin ariyor, 3-4 dk cok keyifsiz bir konusma yasiyorlar, keyifsiz derken tartisma yok ama adam zorla konusuyor gibi, cani sikkin. Teli kapiyorlar.
Bir 3-4 dk sonra kadin bir sey demeyi unuttum diyip tekrar ariyor ama acmiyor.bir daha ariyor ama acmiyor. Bir daha, bir daha. Sonra adam yaziyor ki kardesimle gorusuyorum. Kadin da bozuluyor, belki sana cok.onemli bir sey dicem, belki basima bir sey geldi, iki dk kardesinden musaade isteyemiyor musun diye. Adam da, biz de onemli bir sey konusuyoruz diyor. Kadin da kuruluyor. İyi konusun amk diyipkonusmayi kesiyor.
Bu arada adamin boyle baska vakalari var. Mesela daha once kadin ailesinin yanina baska ulkeye gitmis. Adam da o ulkeli ve 4 hafta sonra o da gitmis. Adam demis ki ben kiz kardesimde kalicam, senin yanina gelmicem. Bu noktada 4 haftadir goeusmuyorlar yani.

Arkadasima prenses misin demek isterim ama ilk olayi falan dusununce hak da vermiyor degilim. Gene de hakli olan kim anlayamiyorum. Adam sanki evlilik ne demek anlamiyor gibi bir yandan.

 

Valla şu an askerlik arkadaşlarımı arasam 3 4 dakikadan daha uzun konuşurum. Evli olduğunuz konusu net mi. Adam eşini sevmiyor ya da mal.

arbre

kardesimle konusuyorum dedikten sonra kadının triplenmesi yanlış. bence olması gereken 20dk bekleyip, sonra adam yine dönmüyorsa bu sefer haklı bir şekilde kızabilirdi.

neyse genel olarak belgelerde ne yazarsa yazsın bu çift evli değil zaten anladığım.

aguen

Bu işlerde haklı-haksız olmaz ki.

Taraflardan biri bu şekilde mutlu değilse diğerine bu durumu değiştirmesini söyler.
Değiştirmezse de boşanmaya karar verdirecek kadar önemli olup olmadığına karar verir.

Siz de arkadaşınızla konuşurken “sen haklısın, o çok haksız” gibi net konuşmamaya çalışın. “Neden kırıldığını anlıyorum, keşke öyle yapmasaymış” gibi yuvarlak konuşun derim.

michael_knight

boynuzlama var burada

runaway

Boynuzlama sahiden yok bu arada. Adamin malliklari var sadece boyle.

alice in potatoland

Haklı haksız bilmem de bu adamla arkadaş bile olunmaz ne evliliği. Kadın boşasın.

kaptan maydanoz

İki tarafın da hataları var. Birlikte iyi hissetmek kitabını okumalı kadın önce. Yine düzelmezse sorun, terapi..

mor oje

Adam kadına o kadar da değer vermiyor. Öncelikleri başka.

gobekliraki

Birbirini anlamayan iki insan ile karsi karsiyayiz gibi, hic acil olmayan bir durumda ust ustr arayip, ya acil bir sey olsaydi diye varsayim yapip kavga cikaran insanlar taniyorum. Daha once benzer sekilde aramalari acil bir durum diye isi gucu birakip aciliyor ama acil durum olmadigi ortaya cikiyor. E tabii bunu yasayinca da insan karsisindakine olan saygisi azaliyor. Esinin oldugu ulkeye gidip esini gormemesi de garip tabii ama ulkenin farkli uclarindalar mi, ne kadar zamanligina oraya gidildi, adam kardesini ne kadar zamandir gormuyordu, kadin neden adamin yanina gitmedi, adam gittikten birkac gun sonra tekrar bir araya mi geleceklerdi, yani 4 haftadir gorusmuyoruz ama 2 gun sonra beraberiz yine, buraya kadar gelmisken aylardir gormedigim kardesimi goreyim mi dedi adam. Bir suru arka plan olabilir. Bir bikkinlik ve bezginlik var gibi ama karsilikli cozum uretmek yerine yalnizca sen bana nitr onu yaptin uzerine konusulup tartisilan bir iliski gibi geldi. Kim bu hale getirdi, karsilikli bir durum mu bilemeyiz.

bosver nicki

Koskoca evlilikten iki kare fotoğraf gösterdin bize. Diğer zamanları nasıl bunların.

Bu ülkede, bi kadın alayım, eve koyayım, yemek yapsın, çocuk baksın, arada beni mutlu etsin erkeği çok.

Adamın dünya görüşü buysa, kadına bakışı buysa, anlattıkların gayet normal bir durum. Ama diğer zamanlar normal bir adam da araya mesafe girince böyle oluyorsa, kadın boynuzlanıyor derim ben.

Mirket

Haklı olanın kim olunduğu bulunduğunda, çözüme ulastirilabilecek gibi durmuyor durum. Aklıma okurken 50 tane soru geldi, belki de haklı olan dışında bir şeylere cevap aramalilar.

encokbenisevinnolur
1

mobil görünümden çık