istanbul'da şöyle manzaralı falan (mümkünse boğaz) güzel bir doğum günü kutlaması yapmak istiyorum. gece açık olması önemli. 12'den sonrası için. rezervasyonlu çalışıyor olması da sorun değil. gerekirse o akşam için mekanı kapatmak da seçenekler arasına eklenebilir. aklınıza gelen bildiğiniz, sevdiğiniz mekanları paylaşmanızı rica ediyorum.

ayrıca daha önce deneyimlediğiniz yat kiralama deneyiminiz varsa ya da tavsiye edebileceğiniz bir firma, onu da ekleyebilirsiniz.

herkese iyi hafta sonları.

 

mekandan ziyade tekne önereceğim.

"Kaderim" tekneleri. ben kendim de denedim, gayet sorunsuz ve profesyonellerdi. zaten bana öneren kişi de en doğru adresin bunlar olduğunu söyleyerek önermişti.

‪+90 536 777 84 18‬

co2s2

@co2s2 güzel bir öneri listeme ekledim. doğum günü kutlaması ekim ayı içinde olacağı için bir tık hava koşullarıyla ilgili çekincem var ama değerlendirilir kesinlikle.

kendinikertenkelebek
1

mobil görünümden çık