
İki üç giyişte alışılıyor en kötü markanın topuklusuna bile.


Nasıl giyiyorsun mesela?


Önce haftada bir giydim, kademeli arttırdım. İki ay oldu, şu an hiç rahatsız etmiyor neredeyse.


Bir de başta bel ağrısı yapıyor ama o da hemen geçiyor. Topuklu ayakkabı nesiller ötesi estetik bir icat, cefasina da katlanilir.


Topukluyla 100 metre engelli koşarım


topuklu giyemeyen kadın, kadın değildir nitekim.


İstemeyen giymez abicim hemen nereye kategorize ediyorsun


Kalçaları da şekilli gösteriyor. En büyük artısı bu sanırım


Giyiyorum, topuklu ile 100 metre engelli kosarim +1


Ben giyemiyorum, giyene saygım sonsuz.


Boyun kisaysa 5cm yükseltir, alis bence. Hem ofiste tüm gözler üzerinde olur sen tak-tuk yürürken.


Bence bu 18. yy da erkeklerin giydiği tok topuk ayakkabılar da gayet ok. Biraz da sizin kalçalarınızın salınımını görelim, bize de yazık.
Erkek kalçası > Kadın kalçası in any context neticede.


Sadece stiletto seviyorum, onu da belirli zamanlarda giyiyorum. Asla rahat edemem, boyum uzun nasıl olsa diye kendimi avutuyorum.


Giyemiyorum. Sadece sahneye çıkarken giyiyorum onda da ayakta durmuyorum zaten. Normalde giyebileceğim bir şey değil.


topuklu terlik veya bot ok, ayakkabı çok nadir. birden stilettoyla başkanmaz zaten mesela mangonun şu terliği düz tabandan bile rahat
shop.mango.com
veya şu www.zara.com


Topuklu ayakkabının asıl olayı o zaten, hem giyeceksin hem rahat etmeyi basarabileceksin. Yoksa olmaz.


Birazdan ayaklarımı atıcam. Taraklı, nasıl durayım topukluyla? Ala, o terlikler gün terliği gibi.
@kullanıcı, nasıl topuklu giyiyorsun?


hiç giyemiyorum ben de maalesef. kendi düğünümde bile dolgu topuk giydim onda bile çok zorlandım.


bir kere bile giymedim 30 küsür yıldır. bu sene ilk defa giymeyi planlıyorum ufaktan. evde giyerek alıştırmayı planlıyorum kendimi. benim de ayaklar taraklı maalesef, geniş tabanlı yamulmayacak model bulmak lazım, ya da yanları kapalı bir şeyler.


@kahvedesu ben alışkınım her tür giyebilirim, işe giderken çoğunlukla topuklu giyiyorum. Yürürken çıkan tak tak sesi için bile giyilir. O ses bana çok özgüven veriyor:p Başlarda yanında babet taşı çantanda. Yoruldukça değiştirirsin.


Topuklu ayakkabı giyemeyen kadını, kadın olarak kabul etmeyeni mi ararsın, " topuklu ayakkabı giyemiyorum" diyeni yargılayan, suçlayan mı ararsın, kadınlığını puanlayan mı ararsın ooooof of.
İster giyer, istemez giymez ama işte nasıl anlatacaksın. Sussan olmuyor, susmasan olmuyor. Ne yaşıyorlar tam olarak, gerçekten anlamak mümkün değil.
Edit: Ofansif olmak istemeyen ama olan arkadaş cevabını silmiş.
Giymiyorum ve kadınlığımdan yana da şüphem yok.
