selamlar! minik bir şeyi biraz dertlendim. sizin görüşünüze başvurmak istedim. liseden bir arkadaşım bir ay önce baby shower yaptı. liseden başka arkadaşları çağırdı. beni ve benim sık görüştüğüm bir arkadaşımı çağırmadı. şimdi doğum yapacağı hastaneyi ve tarihi söyleyerek doğuma çağırıyor. bu durumu yorumlayıp gidip gitmeme yönünde fikir verir misiniz?




 

Hastaneye gelip tebrik edin, eve gelmenize gerek yok demis iste.

brkylmz

Babyshower sürpriz olur aslinda. Belki sürpriz partiyi hazirlayanlar sizi davet etmemistir?

sonsuz

Beni böyle şeylere çağırmasalar sevincimden kına yakarım. Baby shower, cinsiyet partisi, diş buğdayı, çocuk doğum günü vs en sevmediğim ortamlar. Hastaneye git 5 dk tebrik et çık en temizi

Ayrıca gerçekten o baby shower ı da o düzenlememiş olabilir

kullanicadi

münferit bir olaysa baska, mükerrerse baska. biraz gözlemlemeniz gerekir.
sahsen bu olaylarin sürekli tekrar ettigi bir arkadasligim vardi. hayatimdan uzaklastirdim ama tek defaya mahsus bir seyse cok sorun etmezdim.

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

Kasıtlı bir tavır olduğundan emin değilsen git bence. Zaman içinde belli eder kendini kasitliysa. Kasıtlı değilse de bir kaybın olmamış olur.

encokbenisevinnolur

Cikarci biri ise arkadasin altin takman icin cagirmis olabilir hastaneye var bole tipler

eja

Aranızdaki samimiyete iletişime bağlı. Bir daha görüşmesem de olur diyorsanız gitmeyin ama arayı bozup tamamen ipleri koparmak istemiyorsanız 10 dk uğrayıp hediyesini verirsiniz. Öyle altın almaya falan gerek yok bebek tulumu vs alınır geçilir. Belki babyshowerı arkadaşları ayarlamıştır.

ekimoloji

bana da altin istiyor gibi geldi.
valla ben ya hep ya hic kafasinda oldugum icin salla derim.

cooperr
1

mobil görünümden çık