
deger sirin sehir bence, yesillik, parklar, yazin nehre falan da giriyor millet ben kisin gitmstim.


bomboş bir yer. tavsiye etmem. aklımda kalanlar; skadarlija sokağı var istiklal caddesi gibi bir yer. bazı mekanlar eğlenceliydi. her yerde kumar dükkanları var. bira beleş ama su gibi. yeraltında bir cluba girdik. mekan boştu biz gelince lambaları falan yaktılar. inanılmaz ucuzdu çırılçıplak striptiz yaptılar bize. çok ilginçti. son olarak menülerde yazan "ham" domuz arka bacağıymış yedikten sonra baktım netten :)) yakınlarda üsküp falan var oralara da gidebilirsiniz. ayrıca gece liman tarafında sabaha kadar açık klupler var. biz gittik ama geç açıldığı için bekleyemedik.


3 gün için ideal. yazın nehir kıyıları canlı olur. gece hayatı da güzel. yukarıda yazan arkadaş kışın gitmiş sanırım, ben gittiğimde gayet hareketliydi.


değer


protestolar dolayisiyla sikinti yasamislardi gecen. benim gittigim en bos sehir belgraddi turistik degil asla, ama yasanacak bir yer bence


eger avrupa'yi yeterince gezmis biriyseniz kesinlikle degmez, yok daha yeni yeni yurtdisina cikiyorsaniz ve vize sorununuz varsa gidilir.


min 2 max 3 gün. öyle bir şehir.


balkanlarda +2 gün kalmaya değer tek sehir


nasıl bir tatil anlayışınız var, müze tarihi yer gezme filan gibi mi oralı gibi yürüyeyim yemek yiyeyim, takılayım şeklinde mi,
bence değer, güzel biralar içersiniz, güzel yemekler yersiniz, güzel kahvaltıcı tatlıcı bulursunuz, biz araba kiralayıp şarap bağlarının olduğu yere filan gitmiştik, gidin gidin,


7-8 günlük Balkan turları çok uzun geliyor bana da. Belgrad düşünüyorum ben de. Belki yakınlardaki başka şehirlere de uğrarım.
Biletlere hangi siteden baktınız?


2 defa gitmiş üçüncüye gitmeye yer arayan biri geldi.
Değer.


İtalya fransa ile karşılaştıracaksan beğenmezsin ama yurtdışına yeni gidiyosan güzel. Yemek yenilecek birkaç havalı restoran, birkaç kahvaltıcı vs var gece hayatı hareketli diyolar da ben gitmedim öyle bi yere. Sevdiğin biriyle gidilip 3 gün gezilir, çilekli bira falan içilir. Değer yani.


Gece yasami olarak en guzel ulkelerden biri.Sadece onun icin bile gidilir ama gidip de Floransa'ya benzemiyor diye yorum yapmamak lazim
