
Toplumsal bir figürün gay olduğunu "itiraf etmesi" çok büyük mesele. Şu an sabaha kadar siyaset, Türkiye'nin halini konuşacağına farkındalık uyandırmayı seçmiş. Çok daha faydalı bir iş yapıyor. Siyaseti buradaki dirzolar da yapıyor.


Her zaman böyleydi, sen geç fark etmissin.
LGBT-SJW militani oldugunu biz yillar önce de biliyorduk ama o bunu sonradan göze sokmaya basladi.


Foxtan bu yüzden kovuldu öyleyse zamanında


Sayın abiler, bizler çok bilemiyoruz ama bu ülkede gay olmak, gay evlat sahibi olmak çoğu insan için utanilasi, saklanilasi bir şey. Tanınmış kişilerin göğsünü gere gere kimliklerini açıklaması bu açıdan binlerce insanın hayatına dokunuyor. Hatırlayın doksanlarda ve ikibinlerin başlarında bariz gay olan ünlü isimler "O kadar da gay değilim, görünüşüm öyle. Sahne sanatlarıyla uğraşıyorum neticede, kadın kıyafeti giyip gezmiyorum normal yaşantımda" gibi açıklamalarla bu utancı beslediler. Gaylerin ben Hayim demesinden rahatsız olmanız için birinin gay olduğunu açıkladığında hiçbir tepkiyle karşılaşmaması "So what?" tepkisi alması lazım. Ama biliyorsunuz ki daha oralarda değiliz, o yüzden açıklamalarında zerre sıkıntı yok. Lutfen böyle büyük meselelerde iskembeden sallamayın.


Fox'tan degil, Kanal D'den kovuldu, o da "hayir" kampanyasi yapip, cami duvarina isedigi için.
Iyi de oldu tabii, sonrasi malum.


eşcinsel hakları da siyasetin konusu olduğu için çekincelerinden sıyrılıp fikirlerini ifade ediyor işte.
''ey geyler hadi kenarda bir yerde gözümüze batmadan yaşayın'' diye bir mantık yok. eşit yurttaşlık diye bir şey var.
homofobik değilsen bunları dert etmezsin zaten. umarım daha çok konuşur.


Sadece var oldukları için her gün tahkir ediliyor olmasından olabilir.


Lpgli demenden zaten dusunce tarzin belli olmus. İsteyen gay olur isteyen olmaz ona giren cikan sana girip cikmiyosa problem nedir?
sekizdokuzon +1


Siz bir de bütün gayleri hetero erkekleri Instagram'da rahatsız eden, aşırı süslü, sukseli, nerede akşam orada sabah HIV taşıyıcıları olarak hayal ediyorsunuz. Gayler hakkında konuşurken akrabaları tarafından öldürülen, evinden çıkamayan, kariyerinde ilerleyemeyen, depresyona girip canına kiyanlari, 7 yaşından beri psikologlara suruklenenleri, askerlikte ve iş yerlerinde sistematik taciz görenleri de hesaba katın bir dahakine.


Ben pek yakından takip etmiyordum, gay olması olayını da şimdi öğrendim.
Soruna cevabım da bununla ilgili: o açıklama, bir politik shift beyanı kendisi farkında olmasa da.
Fikren, ya da yaptığı iş itibariyle desteklenecegi varsa da "lan şimdi gay çalıştırıyor demesinler" diye birçok kapının kendisine kapanacagini bilmesi lazımdı. Kişisel olarak o kapaliliga kendini kapatmış da olabilir, diye düşünüyorum.


içinden geldiği gibi davranıyor. Yapmacık veya bir şeyler peşinde olsa çoktan istediğini alırdı.
Adam işten kovuldu, tutuklandı falan.. LGBT birey olarak bu yaşadıkları ile istediği ülkede sığınma başvurusu yapıp vatandaşlık alırdı.
Adam istediği gibi yaşamak istiyor tamamen


arkadaşlar beni de linçlemeyin de... neden gayler hep kibar ve nazik erkeklerden çıkıyor? tarafsız biçimde merak ediyorum.
elbette öyle olmayanı da var ama yüzde 99'u bana öyle geliyor. lisede falan da birkaç arkadaş vardı çok kibar, aradan 20 yıl geçti bakıyorum harbiden gaylermiş.


@ ya ben lan neyse, sorudan bağımsız ben tam tersini düşünüyorum. ben de kibar ve naziğim, şimdiye kadar hiç bir hemcinsimden hoşlanmadım / etkilenmedim / ilgi duymadım.
asıl aşırı kaba saba errrrkeeğiim ben diyenlerde gizli gaylik olduğunu düşünüyorum ki var öyle bildiğim.


Fonlanmak işitiyor gibi belki de fonlanıyordur. Sektörde tutunamayınca son kozunu oynadı.


Adamın fonla parayla derdi olsa anında iltica eder. 100 hakimden 95'ı onun ilticasını onaylar.
Parayla derdi olanlar bence bu coğrafyada din-iman söylemleriyle populer kalmaya çalışanlar


foxtan kovulduktan sonra oralardan para kazanıyor, çok da şeetmemek lazım. para için yani.


Türk milleti yüzyıllardır, her türden insanı bağrına basmıştır, gayi, ibnesi, şorolof’u. Bu insanlar asla dışlanmaz, mutlaka kendilerine uygun bir yer bulurlardır toplumda. Bu kişilerde meşrebine uygun kimi zaman kendi hlinde kimi zaman meşhur yaşar giderlerdi. Yazarı, edebiyatçısı, şairi.. Ne zamanki sanayi devrimiyle çeşit öeşit topluluklar türedi, sanki bu insanlar, 1 yüzyıldır biizm toplumumuzdaymış da dışlanıyormuş algısı üzerinden, kendilerini savunuyorlar. Evet sen çarşaf çarşaf bu durumun reklamnını yaparsan, toplumu ifsad etmeye yönelik her türden hareketi kendine hak görürsen, sevilmezsin. Şimdi bu irfan denen şorolofun da yaptığı tam böyle. Kimse senin cinsiyetini, tercihini nerak etmiyor, niçin gözümüze sokuyor ve bas bas bağırıyorsun? Hani bir sanatla uğraşsa ve sanatı üzerinden mecbure kendini göstermek zorunda kalsa anlayacağım. Lgbt bayrağını giyinen çıkıyor. Bize ne kardeşim sizin cinsel tercihinizden????


Olm gay olunca iltica hakki dogacaksa kolayca yarin hemen onlyfans açip vurduruyorum (:
