www.mediamarkt.de
Neden diye soracak olursanız balkonda demirlerin yakınına bile gidemiyorum yükseklik korkumdan, eve yardımcı arayıp bulup sonra da gelmeyişini izlemekten yoruldum.

Ebet


İkinci elini al. Pişman olursan aynı fiyata sat. Pişman olmazsan sonsuza dek mutlu yaşa.


her tarafı camla kaplı plazada otursam alırdım. dört pencere için saplı cam sileceği kafi.


ben de almayı planlıyorum ama bunun fiyatı yüksek, yorumlara iyice bakmadan almayın


Bende var bundan. Bu degil tabii ama cam silme robotu. Hayat kolaylastiriyor bence kesinlikle alinmali.


Matilda, sizinki ne marka acaba?


Yüksek katta kocaman camları olan biri olarak çok arada kaldıydım. Bu Manuel çubukları da denedim mıknatıslı olanları da. Senede 1 kez bir cama yarım gün vererek silmek eziyet olunca piyasanın en ucuzu olan kiwi marka bir tane aldım. 2 bin mi 3 bin mi ne verdim. Aşırı memnunum.
Evet tek seferde işim çözülmedi çünkü çok kirliydi. Ondan önce camlara hafif temiz su sıkıp bir tur kabartma yaptırdım. Sonra bezleri değiştirip cam sil sıkıp azıcık ikinci tur döndüm. En son yine bez değiştirip kuru bezle kapanış. 3 odayı silmek 3 gün sürdü ama yatırım maliyeti gözüyle bakıyorum. Artık tek seferde çözerim gibi çünkü 1 parmak kir olmayacak. Adeta çamur vardı. Bir de başında durmaya gerek yok. Sağlam bir yere bağlayınca iş yapıyor. Tek sorun köşeler falan kalıyor. Açıkçası silemediğimizden 1 parmak çamurla oturunca köşeler çok da dert olmadı veya hafif bez izi olması sorun olmadı. Cam gibi dışarısını görünce oh be dünya var dedik.
Burada kritik nokta sanırım bu aleti almayınca nasıl bir camla oturmaya devam edeceğiniz. Bizim gibi hiç bir seçenek olmayıp senede bir silecekseniz ve 1 parmak çamurdan artık dışarıyı sepya göreceksen bulunmaz nimet. Ha yok bir şekilde ben siliyorum o kadar da kötü olmuyor diyorsan aletin sildiğini beğenmeme ihtimalin var. Tabi belki üst modeller daha da iyi siliyordu köşeli modeller köşeleri daha iyi siliyordur. Ben en ucuzu alıp en kötü 3bin çöpe attım kazara derim demiştim. Bu alet min 2 sene götürürse giderim daha üst modeli alırım bir sonraki sefere.
