şu ürün: www.ikea.com.tr

ben mi gerizekalıyım, düşünemiyorum, yoksa bunlar mı ürün açıklaması yazmayı bilmiyor, siz yardımcı olun.

bu parlak yüzeylere yapıştırılan vantuzlu bir askı. korumasını çıkarın, duvara bastırıp yapıştırın, kullanın, sökeceğiniz zaman da arasına kart mart bişey sokup sökün diyor.

pek güzel, pek ala. şuna da cevap verir misiniz, söktükten sonra tekrar kullanabiliyor muyuz? bütün soru bu kadar aslında, tekrar kullanabiliyor muyuz?

vantuzlu olduğu için istediğin kadar sök tak yapabileceğini düşündürüyor, ama belli de olmaz, belki bir kere yapıştırıp kartla sökünce vantuz özelliği follofoş oluyordur. hiçbir yerde tekrar kullanabilirsin, yıkanır, ıslatılır, tekrar yapıştırılabilir demiyor. bu da bana tekrar kullanılamayacağını düşündürüyor.

sizce?

 

www.ikea.com.tr

"TISKEN vakumlu banyo askıları ve duş sepetleri fayans, ayna ve cam gibi pürüzsüz yüzeylere yapışır. Onları hareket ettirebilirsiniz, bu da istediğiniz zaman yerlerini değiştirebilmenizi daha kolay hale getirir."

Tekrar kullanılabilir diye anlıyorum.

peki madem

www.ikea.com.tr
bizde bu var. vantuzu tutmuyor, düşüyor.

elorelia

tekrar kullanmak istediğinizde altındaki yapışkanı iyice söküp temizleyin. çift taraflı bant alıp tekrar kullanmanızı salık veririm.

ground

açıklamasını pek iyi yapmamışlar evet, ikea'nın neredeyse tüm kurulum kılavuzları böyle biraz yetersiz gibi geliyor bana.
tam bundan kullanıyorum, vantuzları iki üç ayda bir çıkartıp (yapıştırılacak zemini de) temizleyip tekrar yapıştırıyorum, tutuyor. çok ağır değilse de adedine yaklaşık 1kg kadar yük asılı duruyor, bence başarılı.
yapıştırırken öyle çok kibarca değil, gerçekten bastırmanız gerekiyor sadece.

gkhncnzdgn

bunu bilmiyorum da kalıcı olarak yapıştırayım, bir daha sökmesem de olur diyorsanız hagen diye bir marka var onu tavsiye ederim. banyo rafını delmeden yapışkan ile yapıştırdım 3 sene oldu hala sapasağlam duruyor.

inheritance

@inheritance

yok onu diyecek olsam delip vidalarım zaten. tam tersine, yapıştırayım sağlam dursun, ama yerini beğenmezsem, kullanışlı gelmezse söküp başka yere yapıştırırım diyorum.

tuvalet kağıdı, yüz havlusu falan asacağım, ağır bir şey de taşımayacak. ama ne bileyim tuvalet kağıdı sağ duvara mı yapıştırayım, sola mı bilemedim. yapıştırıp biraz kullanayım, hoşuma gitmezse söküp öteki tarafa yapabiliyor muyum onu merak ediyorum.

kibritsuyu

Biz bundan aldık ama bir işimize yaramadı kutulu olan şampuan taşımaktan bir süre sonra kendiliğinden düştü. Havlu, lif hafif şeyler taşır ama şampuan, duş jeli taşımıyor. yapışkan yüzey yok vantuzluyor ama yüzeyin pürüzsüz olması lazım. İkinci kullanımda alkollü, asetonlu bir temizleyici ile iyice temizlerseniz vantuzlar ama performansı düşük.

titanic kemancısı
1

mobil görünümden çık