Bazen insan, gerçekten kıymet mi bilmedi, yoksa herkes zaten bir gün gidiyor muydu?

Herkes bir gün gider.
Gitmediyse o gün daha gelmediği icin


herkes bir gün gider+1
istese de istemese de böyle, kişisel algılamayın


insan ana babasına, kardeşine bile yabancılaşıyor zamanla. Değişiyoruz.
Üniversitede yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşlarıma bugün yolda görsem selam vermem. Kızdığım için değil, yollar ayrıldı bir kere. Değiştim. Hoş, onlar da bana vermez.


Ben bu konuda hic sikinti cekmiyorum. Bir telefonla kadin erkek 10 kisi toplarim bira icmek icin. Evli, cocoukluyum yas 40+.
Bu arkadaslik isleri oz veri istiyor. Gerektiginde vermesini, destek olmasini bilmiyorsan bir beklenti icine girme. Efor gerektiriyor bu tur yakin arkadasliklar.


zaten gideceklerdi.
bazan 1 kişi zor oluyor, bazan 3 ü yazıyor.


Kimsenin bir yere gittiği falan yok ağır saçmalamışlar.
@thetruen un da dediği gibi bu işler öz veri ister. ha uğraşamam derseniz giderler ama o başka bir olayın konusu.
Her şeyde olduğu gibi kaybene kadar değeri anlaşılmayan mevzular. O yüzden kıymet bilmek önemli


zeki demirkubuz'un bir soylesisinde soyledigi laf aklima geldi: insanlar hayatiniza gelirler, girerler, sonra giderler diye. oyle iste.
ama the truenorthstrongandfree1 arti 1. emek de koyacaksin.


Hocam bence sebepleri biraz kendinde araman lazım etrafı boklamak kolay. 39 yaşındayım evliyim, çocuğum da var. Haftada en az 1-2 kez arkadaşlarımla görüşürüz, ta ortaokul,liseden arkadaşım var görüştüğüm. Özveri gerekli gerçekten.


Tam olarak @mirty kadar net olamayacağım ama yine de +1
Atıyorum doğalında lise arkadaşlığı denilen şey aslında 4 yıl, bu çok az bir süre. İnsan hayatı on yıllarca sürüyor. Zaman uzadıkça birçok şeyle karşılaşıyor insan.
Hayatınızın bir döneminde arkadaşlar kendi hayatlarına gömülebilirler. O zaman onları kaybetmek istemiyorsanız iş başa düşüyor. Sonuçta bu sizin çevreniz, sizin de hayatınızın bir parçası. Eğer "ben yaptım o yapmadı" gibi karşılıklı dengelere çok kafayı takarsanız yine sizin hayatınızdan eksilecek.
İlişkiler her zaman dengede kalmayabiliyor. Elbette kendinizi kullandırmayın, iyi niyetiniz suistimal edilmesin ama bu tip durumlar problemli zaten. Bir arkadaşınızla sorunlu bir döneme girdiniz diye illa sizi kullanıyor falan diye düşünmemek gerek bence. Hayat bu, oluyor bir şeyler.
