Gaz mesajlarınıza ihtiyacım var. Hedef 15 kilo.




 

Yazın diyet yapması daha kolay, sıcakta çok yiyesi gelmiyor insanın

Hafif yemeklerle, zeytinyağlılarla, salatalarla öğün yapmak da kolay

grimavi

Bir tık sert bir diyet yapicam ama zeytinyağlı yiyebiliyorum.

sekizdokuzon

O kadar sert diyet zor kolay gelsin. Biraz gevşet karpuz kavunu abartmadan yanında yarım yağlı peynirle sağlıklı şeylerle çeşitlendirip öğün atlatırsın

grimavi

Kalori sayıyorsan, makrolarını düzenlediysen, yanına sporu da koyduysan, bundan sonra yaşam tarzım bu da dediysen, başarmamak için bir sebep yok.

Mirket

dümdüz sixpackli bir karınla plajda yürümek orgazmik bir duygu.

o değil de ben bu yaz definasyona geç kaldım ya. beach boy olamıycaz :(

yurtsuz john

Yapaman, sigarayı bırakamayan kişi iradesiz kişi.

Shepard

Ben, daha önce defalarca kez çok ciddi kilolar verdim 25 kilo falan. Yaparsın, başarırsın. İlk günler çok zor oluyor, gerçekten çok zor ama sonra alışıyorsun. 1 hafta kendine süre ver.

rock n roll

3 haftada 7-8 kilo vermişim ben. Sıfır spor ve sedanter yaşam tarzı. Yaptığım tek şey neleri yiyemeyeceğimi değil neleri yiyebileceğimi belirlemek oldu. Su, çorba, salata, protein tozu, günde birkaç meyve, belirli vitaminler ve kahve dışında hiçbir şey yemedim içmedim. Sen protein tozu tercih etmezsen tavuk ya da balık falan tercih edebilirsin onun yerine. Arada bir alkol de alıyorum hafta sonları abartmadan. Sigara da içiyorum.

Şimdi haftada bir baskete çıkmaya başladım havalar güzelleştiği için, 2 hafta sonra tekrar tartılacağım bakalım sonuç ne olacak. Bence 5 kilo daha vermiş olacağım.

Diyetin ilk birkaç günü baş dönmesi mide kazınması gibi şeyler oluyor sonra tık diye geçiyor. Bence her türlü verirsin sen de.

vedatchilipeppers

eğer düğün davete yetişme muhabbeti yoksa yavaş yavaş ver. 300-400 kalori açığından fazla verme. yoksa bitkin halsiz kalitesiz geçer günlerin.

archmeister8

An itibariyle başladım. Destekleriniz için teşekkür ederim.

sekizdokuzon

Diyet ve spor yapıyor olmana rağmen bazen tartıda kilonu artmış görebilirsin. Bu senin motivasyonunu kırmasın. Bir de ben haftada 1 gün diyetimi bozuyordum, bu motivasyonumu yükseltiyordu.

rock n roll

"hicbir yemegin tadi, zayif olmak kadar güzel degil. " kate moss

sonsuz

Zayıflayınca Kate Moss olmayacağımı biliyorum ama şu halimden de memnun değilim. Mental olarak da toparlar beni.

sekizdokuzon

Yağ oranım %10'un altına düştüğü dönemlerde geceleri yatarken açlıktan midem sırtıma yapışık oluyordu. Bolca su içip yatardım.
Sabah kalktığımda şiş olmama hissiyatı ve aynadaki görüntümü görmek paha biçilemezdi.
Biraz irade gösterip sabrederseniz bu keyfi yaşayacaksınız.

ucurulmamak umidiyle

bugun başla

mantık

Başarılar.
Ben başlayalı bugün tam 1 ay olmuş ve üç gün içki içmek dışında sıfır kaçamak yaparak devam ediyorum, onda da en zararsız olanı seçtim hep.
Bu süreçte en büyük destekçim chatgpt oldu.
Sürekli onunla konuşarak, ondan destek alarak ilerledim.
Bunu öneririm bana çok iyi geldi.

Ek: Her zaman tartı odaklı olma ben mesela ilk 7 günde 6 kilo verince çok mutlu oldum öyle devam edecek sandım sonra kilo vermem durdu belli ki ödem atmışım.
Kilo kaybım durmuş olmasına rağmen zamanla düğmesi kapanmayan pantolonum kapanmaya, dar gelen tişörtlerim salaş durmaya başladı. Aynaya bakınca da farkı net olarak görebiliyorum.

Yolun açık olsun.

mutekebbir
1

mobil görünümden çık