
Beklentilerinizi yazmanız lazım. Deniz kenarı mı olsun, her şey dahil mi olsun, önceliğiniz sessizce dinlenmek mi çılgın atmak mı, müzeye vb. gidecekseniz şehire yakın mı olsun? Bunlara göre cevaplar çok değişecektir.


Müze istemiyorum. Şehirle işim yok. 2 gün denizden sadece yemek yemek, dinlenmek için çıkmak istiyorum. Denize çok yakın olsun. Yemekle de uğraşamam. Yemek olsun. Sessizlik istemiyorum ama çok sesli de olmasın. Zaten kısa bir şey olacak gidebilirsem. Hedef maksimum verim.


Antalya Alanya'da Swandor Topkapı Palace'a gidip çok memnun kalmıştık bir bakabilirsiniz. Ama oraların denizi çok dalgalı oluyor. Havuzu aşırı büyük olduğu için biz hiç deniz aramamıştık o yüzden çok sevmiştik.


mira da del mar'da kalmıştık biz. çok güzeldi. 2-3 çeşit hamamı var, spor salonu, havuzu, 3 öğün yemek, denize kıyısı vardı. piyanosu da vardı. akşamları eğlence düzenleniyordu.
içeçekleri konsantreydi gerçek meyve suyu değildi. birde kliması bozuk geçmişti 1 gece. ilgilenen olmamıştı.
genel olrak güzeldi amas sıkıcıydı da sanki, 1 hafta sürmüştü.
