Fonda sesini duymak hosuma gidiyo.
Oyle cok rahat uykuya daliyorum.
Gecen artik acmicam dedim. Baska bi film actim. Izlerken uyurum dedim ama yok dayanamayip yine o filme dondum. Dalip gitmisim yine.
Cocuklarin masalla uyumasi gibi bi sey oldu.
1. Yarin obur gun yayindan kalkar. Indir secenegi var indirsem mi filmi. Yoksa kurtulmali miyim bundan?
2. Bu nasil bir acayiplik sizce?

Uyumadan önce anksiyeteni azaltmaya çalışıyorsun.


Izlemiyorum da. Aciyorum filmi. Sanirsin meditasyon videosu :)
Duvara donup uyuyorum.


İndirin kesinlikle. Yıllardır aynı sesli kitap ile uyuyorum. On defadan fazla kez bitti 2 cilt 2000 sayfa. Tekrar tekrar başa dönüyorum.


Ben her gece, behzat ç ile uyuyorum. Amirim, hayalet, harun ve akbaba da bana iyi geliyor.
Youtube da canlı yayını var ezberledik artık.
İyi geliyorsa bence sorun yok


Düzeltemedim şöyle bir ek daha yapayım.
normalde çok rüya gören bir insan değilim ama behzat ç nin sesi arkadan geldiği için nadir de olsa rüyamda cinayet büro ortamında olabiliyorum. Bu çok hoşuma gidiyor :)


Bende açıyorum ya bir acaiplik yok bence


Anksiyeteni yatıştırıyor herhalde, bilindik bir ses


Hangi film olduğunu merak ettim:) Kurtulmanın gerekli olduğu bir sorun mu bilmiyorum ama bh şekilde uyumak bana acayip gelmedi, sesle uyumak uyku kalitesini düşürüyor olabilir belki.


Hangi flm olduğunu söyler misin?
