[q]
(8) 

Ajet yurtdisi ucusu

narod #1601195
Cok mu kotudur? Overbooking ve rotar disinda hangi sorunlarla karsilasabilirim?

Overbooking i online check in yaparak halletsem, baska ne gibi sorunlarla karsilasabilirim?


 

kötü değil. kullandım bir sorun olmadı. en fazla rötar yersin

jelly bear

yurtiçi iki farklı yere biletimiz vardı. ikisinde de üç kere filan saat değişikliği oldu. ama şans işi olduğunu düşünüyorum açıkçası. şu an ucuz bilet bulsam ajet majet bakmadan alırım.

elorelia

geçen ay kopenhaga uçtum ajetle. sabihadan normal zamanda otobüsle uçağa geçtik. yerleştik boarding bitti. kaptan pilot anons geçti. uçak kalkışa hazır değil başka uçağa geçeceğiz uçağı bosaltıyoruz. otobüslerle bekleme alanına geri döndük. 15dk sonra doluşturdular otobüse başka uçağa geçicez. şöfor de ajet personeli de ne yapacağını bilemedi apronda 2 tur attırıp bekleme alanına geri geldik. yine biraz bekledikten sonra tekrar otobüse bindirip daha büyük bir uçağa bindik. gidiş baya maceralıydı da dönüşte herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

dedim ben sana

Birkac kez kullandim, bir sorun yasamadim. Bazi operasyonel problemlerin bahsi geciyordu onlari duydunuz sanirim. Problem belki eskiye nazaran fazla oluyordur ama mesela son 24 saatin verilerine bakarsaniz daha iyi fikir verir. Problem olmama ihtimali daha yuksek.

mbond

Bir kaç kere kullandım, rötar vs. gibi bir sıkıntı olmadı.

Öncesinde saat değişikliği çok oluyor. 1 saat önce veya sonra gitmesinin benim için farkı olmadığı için sıkıntı olmadı. Dakik bir işiniz varsa ya bir gün öncesinden gidin ya da farklı bir firma seçin.

.

kartallar yuksek ucar

abi dumduz ucus iste, ben amsterdam git-gel yaptim codeshare ucustu ama bi polonya sirketi yapti ucusu bi sikinti yasamadim.

bay b

Konfor ve profesyonellik bence pegasus'tan bir tık geride. Çok sık uçarım, bugüne kadar bir sorun yaşamadım.

kimlanbu

Anadolu Jet'ten Ajet'e ilk geçtiğinde yurtiçi yurtdışı fark etmeksizin çok kötüydü. Özellikle yurtdışında milleti çok fena mağdur ettiler ama son birkaç ayda iki kez yurtdışı uçuşu yaptım hiçbir sorun olmadı (şükür)

chicha_v2
1

mobil görünümden çık