2)ikinci sorum ise everest marka kablosuz modeme bağlı olan bilgisayarları nasıl görebilirim?
3)gittikçe asıl konudan uzaklaşıyorum ama şu anki modemimin arayüzü çok aptal şöyle düzgün her işimi görecek hangi modemi önerirsiniz?
ilk soru dışındakiler pek önemli değil asıl sorum o diğerlerini de aradan çıkartayım dedim. teşekkürler.
edit: şimdi aklıma geldi bi soru daha oyunlardaki gibi ping imi görebilirmiyim? mümkün mü? oyun oynarken internet hızım hakkında çok faydalı oluyordu download yaprken yükseliyordu filan.

netlimiter
modem arayüzüne girdiğinizde aktif kullanıcıları gösteren bir menü vardır illaki


2) modem arayüzünde güvenlik, mac filtresi falan gibi kısımlarda vardır muhtemelen ağa bağlı olanlar.
3) bence airties güzel. bu arada kendi modeminizi de güncelleyin isterseniz, belki farklı ve daha iyi bir arayüzü gelir.
edit'e cevap: pingtest.net ?


@janavarorion windows 7 desteklemiyor galiba bu.
@sanal uyku dediğim gibi arayüzü çok kötü o yüzden hiçbir işimi göremiyorum ne o mac adreslerine bakabildim ne port açabildim güncelleştirmeyi deniyim bi olmadı airties alırım teşekkürler.


@sanal uyku www.pingtest.net şöyle birşey çıktı ama şu anda tf2 de normalde 70 civarı olan pingim 400lerde?


www.netlimiter.com destekliyor
ayrıca diğer versiyonlarıda destekliyormuş :)
www.netlimiter.com (lite monitor)
birde 2. soru için modem model öğrenebilir miyim :)


@janavarorion diğer verisyonları kurarken xp lazım diye hata veriyor 64 bitte denedim. beta olanını kuruyorum şimdi teşekkürler.


ilk soruya cevap olarak: başlat'tan "kaynak izleyici" diye arattığınızda çıkan programı çalıştırırsanız ekstra program yüklemenize gerek kalmaz..


@orchel ingilizce win7 kullanıyorum ne yazmalıyım onun yerine?
edit: resource monitor imiş teşekkürler.
