
Tiroid hormonları metabolizmada çok büyük rolleri olan hormonlar. Bu nedenle hormonların yüksekliğinde çarpıntı olmaması beklenemez. Doktorunuz çarpıntı için size ilaç yazabilir. Geçmiş olsun.


@plastik çarpıntı için dideral kullanıyorum ama düzene girmedi çarpıntılar ve çok rahatsız ediyor.


Teşhis ne zaman kondu? Ne zamandır ne miktarda kullanıyorsunuz o ilacı?


aslında uzun zaman önce hipertiroidi teşhisi kondu ve ilaç kullandım geçen sene doktor ilacı bıraktırdı.
yaklaşık 1 ay önce birden çarpıntı başladı ve acile gittim. sonrasında dahiliye ve endokrine gittim ve graves teşhisi kondu ve ilaca başladım. son bir aydır günde 1 adet thyromazol kullanıyorum.


Dideral'i soruyorum


dideral'i yarım alıyorum ama düzenli değil. doktor gerektiğinde kullan dedi sadece.


Çarpıntı olur, normaldir. Kafaya takarsan daha çok çarpıntı olur. Kısır döngüye girersin. Rahat ol. Panik ataklar başlamasın.
Haftaya doktoruna durumu anlat.
İçim rahat değil diyorsan bir de Kardiyoloğa görün istersen ama gerek yok bence.
Rahat ol. Günün tadını çıkar. Takma bence.


@mirket
dahiliye öncesi kardiyolojiye göründüm. ekg ve kan testleri normal çıktı. dediğin gibi takmamaya çalışıyorum ama gece uyurken birden uyanıyorum ve gün içinde de zorluyor.


Özele gitme olanağın varsa Kardioloğa git. Ritm holter bağlamasını iste.
Onda da bir sorun çıkmazsa ki çıkmayacak gibi duruyor psikiyatriye yönlendirirler diye düşünüyorum.
Haftaya ama endokrinoloğunu gör. İhmal etme onu.
