www.sporvebiz.com

ucuz olanlar bayağı kötü görünüyor. 3-4kg diskli kendisi 20-30kg olan oyuncak gibi aletler var mesela, denememiş olsam da bakınca düşündüğüm onlar boşa pedal çevirircesine düşük dirençlidir ve disk küçük olduğundan hareket akıcı olmaz. salon tipi profesyonel aletler de çok pahalı :D bu bile bütçeyi zorluyor, 3 katını filan veremem.

ikinci el desen baktığımda çevremde düzgün bi alet satan yok. şehir dışından ikinci el de riskli, denemeden garantisiz ürün almak risk... zaten eve alıp kullanmadığı için satanlar hep ucuz modellerden almış oluyor. spor salonu çıkmasıysa da niye değiştiriyorlar diye sordurur, ömrünü tamamlamış emekliye ayrılması gereken şeyleri mi satıyorlar diye düşündürür...

bu bana fiyat/performans ürünü gibi geldi. 16kg volan 24 kademe direnç ayarı vs. sağlam da bişeye benziyor. gönül isterdi ki life fitness alalım :D ama $4-5k onların sıfırı.

trendyolda birkaç yorum gördüm. yorum az olduğundan çok fikir veremedi ama millet üründen memnun, servis/kurulum konusunda problemler yaşanmış gibi. ben kendim kurabilirim zaten.

bundan daha ucuz veya yakın fiyatlı öneriniz var mı hiç? siparişi verdim ama daha kargolanmadı. bakıp aa bu daha iyiymiş gerçekten diyeceğim bişeye rastlarsam iptal ederim bunu.

 

bence gayet uygun. türkiye'de bazı şeylerin ucuzu çok yoktur adam gibi bişey olacaksa. spor aletleri, kedi/köpek ürünler vs. gibi.

numlock
1

mobil görünümden çık