Sb




 

Kullanmaktaki maksadın ne. Haftada bir gün kanın sulanmış, diğer günler değil şeklinde kalbine şaşırtma verip onu manyak etme gibi bir niyetin varsa işe yarar tabii.

Bu coraspin belasını insanların başına hangi geri zekalı sardı diye çok merak ediyorum. Sözüm meclisten dışarı. Sakın alınma da.

Sulandırılmış kan ciddi yaralanmalarda pıhtılaşmayı geciktireceği için çok büyük sorundur.
Craspin kullanıcıları her tür cerrahi operasyon öncesi 1 hafta önceden Coraspin'i kesmelidir. Bu yüzden acil müdahaleler sorun teşkil eder.

Damarlar için pıhtı kadar akışkan kan da sorundur. Her an herhangi bir yerinizde bir kılcal damar çatlayabilir. Uzuvlarda sorun çıkarmasa da beyin bölgesinde olması insanı ya ölüme ya felce götürür.

İnsanın sindirim ve boşaltım sistemi hassastır. Zaman zaman minik kanamalar olabilir. Bu durumlar Coraspin kullanıcıları için risktir.

Coraspin Asetilsalisilik asit (ASA)tir. Yani asittir. Midenin anasını becerir. Genç yaşta hissetmesiniz de külliyen zarardır.

Daha da sayayım mı bilemedim. Hekim vermediği sürece uzak durun şu boktan.

Mirket

100 mg.
Haftada bir kullanılmaz.
Kişide bir damarsal hastalık belirtisi varsa, doktor önerisiyle, her gün kullanılır.
İyi bir şey diye normal kişiler kullanmamalı.
Kalp krizi düşünülen kişide acil olarak belli sayıda alınabilir.

pro9it9is9

Tabletleri 24 saatte bir almazsanız etki edecek kan seviyesine ulaşamaz, yani 24 saate bir almazsanız sulandırma işine yaramaz

abbabaabbaababbabaababbaabbabaab
1

mobil görünümden çık