Yakın bir arkadaşım oluyor. İyi bir yerde yemekli bir düğünü olacak. Masrafının çok olduğunu biliyorum. Kişi başı yemek masrafı 1000 tl gibi bir şey. Bir de maaşımın iyi olduğunu biliyor.

Yarım takabilirim ama tam takmak biraz zorlar. Ama onun muhtemelen tam altın beklentisi olur.


 

Bütçeniz kadar takın. Yakın arkadaşınızsa bunu sorun etmemesi lazım zaten. Arkadaşım evleniyor diye ben niye maddi yük altına giriyorum? Saçma sapan işler... Pahalı/gösterişli düğün yapması onun tercihi, sizi bağlamıyor bence.

motosiklet burclu adam

Yarım iyidir yeterlidir.

enteg

cumhuriyet.

Mehmettheslim

Yarim yeterli. Amcasi teyzesi tam takmaz.

Sen evlenince o da sana yarim takar bitti gitti iste.

brkylmz

yarım çok değil mi ya, çeyrek takarım sadece yakın arkadaşıma, zaten çeyreğ yarımı sorgulayacağını düşünüyorsan o kadarda yakın arkadaşın değildir.

eja

Beraber büyüdüğü kuzeni falan varsa o tam takar. Yarım gayet cömert bence.

pispinti

şu zamanda yarım çok iyi

kondansator

çeyrek bile çok bu zamanda. ben olsam yemek 1000 tl ise bir zarfa 100 dolares koyarım ya da en fazla çeyrek. yarım asla ama asla takmam :D

naksidil

Bu arkadaşın iyi yerde 1000 lira yemekli düğün yapması yüzünden oluşan masrafının sorumlusu siz değilsiniz. Hele bu devirde çok çılgın bir işe girişmişler.

İyi maaş da çok göreceli. Maaşınıza göre yaşamıyor, birikim yapıyor da olabilirsiniz, borçlarınız olabilir, sizin de partnerinize, ailenize karşı sorumluluklarınız olabilir.

Yarım iyi.

orangesandsea
1

mobil görünümden çık