[q]
(4) 

Robot süpürge

arcali #1582065
Merhaba robot süpürge almak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim? Hangi ürünleri önerirsiniz?




 

ben dikey süpürge, robot sügürge, dyson ürünleri vb hepsine karşı olan biriyim. biriydim. geçenlerde Roborock Q8 Max Plus Çöp İstasyonlu Akıllı robot Süpürge satın aldım, dünyanın en dogru hareketini yapmıs olabilirim diye düşünüyorum . 2 ay oldu hayranlığım artıyor, kendime sinirleniyorum nasıl bir teknolojik alete bu kadar bayılabilirim diye.
çöp haznesi büyük, kendi kendini temizliyor. yer silme fonksiyonu var. haritalaması çok iyi. bunun bir daha iyisi de var, temizlik bezini silip kurutan modeli, onun fiyatı 45+ üzeriydi ikisi arasında kalmıstım bu baya iyi çıktı.

delidiyorum

Çöp istasyonlu olsun, ev büyükse hazne çabuk dolar, bi yerden sonra sıkıyor. İstasyonu daha nadir boşaltıyorsun.

Yüksekliğine bak, koltukların altına girebilir mi.

Halın varsa, tüy çeşidine göre halı performansı yüksek olanlara bak.

Mopu iyi olan avantajlı, kötü mop bi yerden sonra kullanılmıyor.

Fırça, filtre gibi sarf malzemeleri kolay ulaşılabilir mi, fiyatları nedir o da önemli. Ana fırça yıprandıkça performans düşer.

Yazılımı ile ilgili sorunları oku. Bendeki makina neabot, uygulama sıkıntılı, uğraştırıyor.

Bruce

ben alırken bezli olması benim için önemli olmadığı için bezsiz model aldım ve bu tercihimden memnunum. özellikle kalın halılar varsa bezin işe yaraması için o halıların kaldırılması gerekir. yani tipik bir türk evinde pek ideal bir işlev olmayabilir.

harmanyeri

Amaciniz neyse ona gore alin. Ornegin benim icin xiaomi mop 2 yeterli. Haznesi evi supurebilecek boyutta, mopu var. Tum evi hallediyor bir sarjla. Sarj istasyonunda buyuk bir alani kaplasin istemiyorum mesela, tv unitesinin altinda duruyor, kucuk bir alana sahip. Siz de ev buyuklugu + amac +konfor beklentiniz gibi durumlara gore filtreleyin.

mor oje
1

mobil görünümden çık