1 kız var.fuckbuddy gibi düzenli sevisiyoruz ama bana duygusal da yaklaşıyor sevgili gibi paylasimlar yapiyor daha cok o yaziyor düzenli konuşuyoruz.tip olarak da birbirimizi begeniyoruz ama Kizin sürekli başkalarıyla (erkek olsun yeter)sürekli yatmak gibi bir amaci var hep yolunu yapmanin peşinde ve muhtemelen yatiyor da. Bu da kafamı karistiriyor arada kıskaniyorum bu kizla boyle devam mi etmeli yoksa yol mu vermeli bilemedim. Tavsiyelere ihtiyacım var.




 

Sana verebileceğim en güzel tavsiye hpv aşısı olman kanki.

hasmetizm 2046

+ 1 hasmet

oscar

+hasmetizm
Bence bedeninize biraz saygınız varsa yollarını ayırmanı tavsiye ederim. İş yerimden bir arkadaşla hikayen kesişiyor. AIDS oldu hayatı kaydı elemanın.

limonlu eksi

kızdan yana bi sıkıntı yoksa devam et, keyfine bak, sınırlarını zorla.

numlock

Cinsel hastalik konusunda cok titiz sağlık alanında çalışıyor hastalik kapacagimi zannetmiyorum. Sürekli baska biriyle yatma cabalari çalıştığı yerle sınırlı öyle sokaktan önüne gelenle değil

sifreyi tekrar etmeniz lazim

“Sürekli baska biriyle yatma cabalari çalıştığı yerle sınırlı öyle sokaktan önüne gelenle değil” demişsiniz. İşyeri ile sınırlı ise çok seçici ve kriter sahibi biriymiş:)

ercu cozer

sıkılına kadar pompa devam.

nuisance2

ha bu sorunun dışında, abin olarak söylemek boynumun borcu; böyle insanlarla vakit geçirme, düzgün bir ilişki yaşa.

numlock

hastalık konusunda kendinden başka kimseye güvenme. Sağlık sektöründe çalışan biri olarak ne hikayeler duydum. Korunmanı ihmal etme yani.

Diğer konuda da, hocam açık ilişki niyeti var mı yok mu git sor kıza işte yani biz ne diyelim şimdi. Sevgili olmak istiyor musun? İstiyorsan kız açık ilişki mi istiyor? Sen açık ilişki yaşamak ister misin? Bu soruların cevabını bilemeden cevap veremeyiz. Hayatımın aşkı demiyorsan yol ver ya da "Bu da bir deneyimdir" diyip açık ilişki dene ne bileyim sonuçta senin şahsi hayatın herkesin keyifleri, kırmızı çizgileri farklı. Ama bunu kızla açık konuş yani, başkasıyla olmasını istemiyosan da söyle, olmuyorsa öyle ayrıl. Ya da sor yani kıza açık ilişki mi istiyorsun, aklındaki ilişki bu mu diye?

Ben böyle şeyleri yadırgamam, kimseye "Böyle ilişki olmaz" diye akıl vermem. Dünyada 8 milyar insan var, herkesin hayata baktığı açı farklı. Ama sağlık önemli, o yüzden korun sen tekrarlıyorum :)

@limonlu eksi

AIDS olmamıştır, HIV + olmuştur, o da şu anki tedavilerle hayat kaydıracak bir durum değil. Ha tabii ki HIV + olmak istemez kimse de, tedavisini düzenli olduktan sonra dümdüz devam eder yani yaşamına

nundu

36 yaşındayım, tavsiyem şu;
Ten uyumu yakalandıysa köşeye çek konuş, ciddi olabilir miyiz diye nihai yanıt al. Diğer erkekleri senin için hayatından silebilecek mi teminat al. Ömrünün geriye kalan kısmında uyumsuz biriyle karşılaşırsan her zaman bu kişiyi arzulayacaksın. İçinde bulunduğun durumun önemini ve kıymetini idrak et.

HellKeePer

nuisance2 ne iğrenç bi cevap ya, sıkılana kadar ne demek. oyuncak mı bu?

numlock

@numlock

bulduğu (ya da beğendiği diyelim) her erkekle yatmaya çalışan fuckbuddy için ne diyelim?

www.youtube.com

nuisance2

ya allah aşkına bu video ne? yazık.

numlock

Ciddi iliski ihtimali yok karşılıklı sadakat de yok. Ben duygusal yaklasmasina anlam veremiyorum. Rol mü kesiyor madem duygusal digerlerine niye yazıyor anlam veremiyorum. Bugüne kadar ten uyumu aldigimiz zevk için devam ettim ama dedigim gibi sürekli baskalarinin peşinde olması sinir bozuyor.

(Ben de saglik sektorundeyim seçici değil derken belli meslek erbabina seçici onun üyelerine secici degil anlaminda ama tabi düşük ihtimal de olsa belli olmaz hastalik filan)

sifreyi tekrar etmeniz lazim

İlgi bağımlısı olabilir.

orangesandsea

Nasıl sadece doktor mu seçiyor?

Kahvedesu

Ayrintilardan bahsetmek istemiyorum histriyonik kişilik demisti biri hakkında simdi baktim ozellikler tipatip herkese cevaplar icin teşekkürler

sifreyi tekrar etmeniz lazim

Sadakat temelli iliski disindakiler insani çürütüyor.

halk
1

mobil görünümden çık