Merhabalar

piers morgan'a çıkmış sanırım dizinin gerçek karakteri, dizi hakkında da hiç bilgim yok. Biri özet geçse de hepimiz aydınlansak?


 

olayı bilmiyorum da.

dizide obez derecesinde şişman bir hanım abla bir bar geliyor ağlamaklı. parası da yok, sipariş veremiyor. barmen buna acıyor ve bir çay ısmarlıyor. o dakikadan sonra kadın barmeni takıntı yapıp tacizlere başlıyor. avukat olduğunu, kimleri kimleri tanıdığını, kariyerini falan anlatıyor. adam da hem kurtulmak istiyor, hem istemiyor.

bundan fazlası spoiler'a girer. ben de üç bölüm izledim zaten daha ama genel olarak durum bu dizide.

kibritsuyu

richard gadd kendi basina gelen olaylari senaryolastirmis ve dizide kendisini oynuyor. dizinin özeti de kibritsuyu'nun anlattigi gibi asagi yukari, ilerleyen bölümlerde farkli bir boyut daha ekleniyor.

dizinin cok ilgi görmesinin nedeni hem sürükleyici olmasindan kaynaklaniyor hem de gercek hikayeden uyarlama oldugu icin stalker kadinin tweetleri vs. hala duruyormus, millet twitter'da bunlari arayip buluyor, bundan eglence cikariyor kendine

mamu

Olayda gerçek hayattan alıntı. Baş rolü oynayan eleman olayı bizzat yaşayan.

Onun dışında kadın da hala yaşıyor ve elemana saydırmaya devam ediyor. Kadının Facebook adresi de bu : www.facebook.com

Yani aslında mesele bitmedi hala devam ediyor. Kadın çıkıp dün yabancı bir kanalde röportaj yaptı. Polis benim kapıma hiç gelmedi. Hapise hiç girmedim ailesiyle hiç bir zaman iletişim kurmadım kimseyi dövmedim o kısımlar uydurma diyor.

limonlu eksi
1

mobil görünümden çık