telefon numaram rehberinde kayıtlı olmayan bir kişi, bugün telefon numaramı tuşları kullanarak girip arama yaptığında ekranda "x muhasebecilik" şeklinde benim işyeri ünvanım çıktı.

google'da işletme kaydım var ama birincil varsayılan olarak cep telefonu numaram değil, işyeri sabit hattım tanımlı. cep numaram da alternatif olarak tanımlı ama bildiğim kadarıyla üçüncü kişilere gözükmüyor. yani numaramı google'dan sorgulayıp göstermesi pek mümkün gelmiyor ama olabilir de.

yani cep numaramın işyeri ünvanımla ilişkilendirilmiş olması bir yanden hoşuma gitse de, bunu hangi uygulama, hangi veritabanından sorgulayıp yapıyor anlamadım.

getcontact gibi başkalarının rehberlerindeki verileri toplamış, benim o şekilde kaydeden bir getcontact kullanıcısı mükellefimden almış olabileceğinden başka bir şey gelmedi aklıma.

 

Telefon Samsung muydu?
www.samsung.com

Samsungun böyle harika bi özelliği var, veritabanı nerede nasıl bilmiyorum ama beni arayan olduğunda hiç kayıtlı olmadan X emlak, Y bankası vs. yazıyor. Çok kullanışlı bence ve şimdiye kadar hep doğru çalıştı.

nhk ni youkosu

telefon samsung muydu dikkat etmedim de şimdi siz söyleyince fark ettim. ben de samsung kullanıcısı olarak bazı numaraları aradığımda ya da beni aradıklarında firma ismi çıkıyor ama çoğunlukla tanınmış kurumsal firmalar, bankalar falan çıkıyor. benim gariban mali müşavirlik ofisinin çıkacağını hiç düşünmemiştim.

kibritsuyu

upcall uygulaması var, o olabilir

clones
1

mobil görünümden çık