Merhaba, e ticaret yapıyorum, kadın müşterilerimizin paketine ufak bir not ve bir hediye koymak istiyorum. Bu hediye ne olabilir sizce? İstoça vs da gidebilirim fakat aklıma bir tek plastik gül ve toka geliyor olur mu ki? Sizin aklınıza birşey geliyor mu? Tebessüm ettirebilecek yaaa dedirtecek birşey :)




 

hamur kesme aparatı.

Mehmettheslim

Bana pek iyi bir fikir gibi gelmedi eğer doğrudan annelere yönelik ürünler satmıyorsanız. Kadınlar günü değil anneler günü. Anne olmayan, olmak istemeyen kişiler için pek anlamlı bir gün değil.

fotrsapka

fotrsapka +1


olmak isteyip de çeşitli nedenlerden olamayanlar için de üzücü olabilir ..

jülsezar

üsttekiler +1

kadın=anne algısına yol açacak bir hediyeye gerek yok. Hediye koymadınız diye kimse laf etmez ama bu hediyeden rahatsız olanlar olabilir. Hele not yazarsanız falan iyice kötü bir izlenim

nundu

anne olduğuna emin olduğunuz müşteriler için hoş bir izlenim olur muhakkak ama haricindekiler için kaş yaparken göz çıkartıyor misali olur.

düşünceniz kadınlar günü için daha iyi bir fikirmiş aslında.

since1907

Çok kötü bir fikir.
Anne olmayanlar var. Anne olamayanlar var. Anne olmak istemeyenler var. Annesini kaybettiği aklına geleceği için ağlayanlar var.
Bu hediyenizin mutsuz hatta sinirli yapacağı birçok müşteriniz var. Yapmayın.

michael_knight

anne oldugunu bildiginiz kisilere de lutfen hamur kesme aparati filan koymayin, anne olmak mutfakta isci olmak demek degil. kadinlar icin olan bir hediye yeterli olabilir, mutfak hediyesi kadin hediyesi degildir. yukardakiler +1

kassiopeia

marteniçka gibi ipli bileklik olabilir

turuncu tonlarda
1

mobil görünümden çık