dalga geçmiş gibi geliyor kulağa ama adamı 2-3. kez görüyorum ve benden 10+ yaş küçük çocuk.

öğrenciyken çok gittiğim bir üniversite öğrenci topluluğunun buluşmasına gittim geçen gün. ortamdaki en yaşlı insan bendim ama yıllardır tanıdığım insanlar da vardı. 6 ay aradan sonra gittim. saçma bir oyun oynuyorlardı, "ilk bekaretini kaybeden içsin" yazıyordu kağıtta, kağıdı okuyan da herhalde bunu yaş olarak değil de yıl olarak algıladığı için "kehende'dir" dedi. ben de "he evet" dedim. oradan biri bana bakarak "geçen sene heheh" dedi.

bu nasıl bir laf şimdi? o gün yoklardı ama ortamda benim yaşıtım olan birkaç düşmanım da var. onlar hakkımda atıp tutmuş olabilir. acaba o yüzden mi bana saygı duymayıp benimle dalga geçebildi? ya da gerçekten dalga mı geçti? ne düşünüyorsunuz bu laf hakkında? acaba onlara göre çok yaşlı olduğum için, "o yaşa kadar sevişmemiştir" gibi bir şey ima etmeksizin sadece yaş esprisi yapmak için mi böyle söyledi?

 

bunların hepsi olabilir. ayrıca münasebetsiz birisinin yaptığı hiç bir anlamı olmayan sadece şaka amaçlı bir şey de olabilir.
bunu söylemek biraz saçma ve klasik gelecek ancak en doğrusu kafaya takmamak. çünkü sebebini bulmak imkansız ve bulsan da faydası olmayacak. düşünerek kendini yıpratırsın sadece

abelardo

kafaya takılacak bir mevzu değil.

orpheus

Şakayı yapan kişiyle fazla diyaloğunuz yok gibi anladım. Geçen senenin üzerinden espri yapabileceği bir mevzunuz yoksa, 'bu daha anca geçen sene milli olmuştur' gibisinden şaka yapmış herhalde. Bu anlamda yaptıysa epey zevzek bir şaka yapmış ama oyun da zevzekçeymiş zaten. Neden böyle bir şaka yapmış olabilir? Bu adam gelip kendinden 10 yaş küçüklerle takılıyor, yaşıtları ile sosyal çevresi yok diye düşünmüş olabilir. Ya da düşmanım dediğiniz kişiler sizinle ilgili konuşmuş da olabilir, bu aklınıza geldiyse bir bildiğiniz vardır diyeyim. Ben yaş, görüş gibi farklılıkları yoğun hissettiğim ortamlara girmemeyi tercih ediyorum şahsen.

huzurlarinizda huzursuzluk

kadınlı erkekli ortamda böyle muhabbetler dönüyorsa ve o ortamda kalmayı seçen herkes hakkında böyle esprilerde döner, evet üzerinize oynamışlar.

basond

bence şaka diye tabir edilen şey bilemedim. öyle bir ortamı bile kendime hakaret sayarım. bekaret ne lan, bunlar kim size ne elalemden.

geveze yazar

şimdi anladığım kadarıyla drinking game gibi bi şey oynanıyor ortamda ve tek kağıt bu değil diye düşünüyorum. Yani bu tarz sorular olan 20-30 kağıt varsa ve o sırada bu kağıttaki soru üzerine bu muhabbet döndüyse, saçma bir şaka yapmış der geçerim, dilin kemiği yok ve hele oyun da halihazırda devam ediyorsa ve daha öncesinde birkaç shot attıysa o cesaretle sallamıştır işte sizin kişiliğinize özel olduğunu sanmıyorum.

ama ortamdaki tek konu kimin "bekaretini" ne zaman kaybettiğiyse sabır diliyorum size böyle bir ortamda olduğunuz için

nundu
1

mobil görünümden çık