Miyop astigmat 2,5-3.0 derece gözlere sahibim. Numaralı güneş gözlüğü alma arifesindeyim ama alacağım gözlüğün camlarının polarize olup olmaması konusunda tereddütlere sahibim. Numaralı güneş gözlüğü kullananlar polarize camın avantaj-dezavantaj, konfor vs gibi deneyimlerini paylaşabilir mi? Teşekkürler.




 

Dijital ekranları karanlık görürsünüz.
Asfalt ve su üstündeki yansıması alır.
Gözlüğü yaptıracağınız yer iç ve dış kaplama istediğinizi özellikle belirtin, camım önünde kaplama cinsine göre yeşil veya mavi yansıma olur ama gözlüğünüzü daha uzun ömürlü kullanırsınız, kaplama olmayan camlar daha çabuk deforme olur.

beyintamircisi

Yeşil polarize camlı 2.5 miyop güneş gözlüğüm var.
Üstte yazıldığı şekilde arabanın dijital ekranlarını karanlık görüyorum. Arabanın cam filmlerindeki renkleri görüyorum. Siyah bir kazağı bordo görüyorum :)

Ama polarize olmayan numaralı halini de deneyimledim çok korunaksız ve işlevsiz gelmişti oyum polarizeden yana.

Smithsonian

ben de polarize kullanıyorum ama ekranlarla alakalı bir sorun yaşamadım.

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

Sizinle yakın hatta daha bozuk gözlere sahibim.Polarize camlı güneş gözlüğü ile arkadaşların da berlirttiği gibi araç içi navigasyon,telefon ekranlarında ışık kırılmamarı,karanlık görme gibi durumlardan dolayı zorlanıyodum.Normal nunaralı optik gözlüğümü ,güneşte siyah kararan cam taktırdım.Bununla daha rahat ediyorum.

arenas

Işığa karşı hassasiyetiniz varsa polarize cam alın.

doharkoman
1

mobil görünümden çık