Selam size Sözlüğün deneyimli kampçıları,

Bir çadır almayı planlıyorum. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla 4 veya 5 mevsim olması ve 3-4 kişi kalacağımız için 5-6 kişilik olması gerekiyor.

Hepsi buradadan baktığım zaman başlıkta 4 mevsim görüyorum ama ürün özelliklerinde 2 mevsim yazıyor. Başlıkta 4 kişilik yazıyor, özelliklerde 10-12 kişilik yazıyor.

Fiyatları da bilmediğimden nedir, ne değildir anlamadım.

Böyle bir çadırın fiyatı nedir, Decathlon'un çadırları iyi midir, önereceğiniz çadır var mı?

Şimdiden çok sağolun.

 

4 kişilik yazanlarda konforlu şekilde sadece 2 kişi rahat edebilir inan bana. bence 2 ayrı çadır alın 4 kişilik olan. hepsiburada vs. gibi satıcının ne idüğü belirsiz yerler yerine ya decatlondan ya da herhangi bir mağazadan ürünü görerek alın. sorun çıktığında da fiziki şekilde muhattap olabileceğiniz bi yer olur.

ekonomik tavsiye: www.decathlon.com.tr

daha konforlu tavsiye: www.decathlon.com.tr

numlock

ayrıca çadır evet önemli, fakat daha önemlisi seçeceğiniz yatak bunu unutmayın. yatak iyi ve rahat olmalı. bazıları o kadar dandik ki yattıktan 2 saat sonra sırtınız yere yapışıyor.

numlock

5 mevsim diye bir şey yok. Karakışlarda kar altında falan çadır kurma ihtimalin varsa 4 mevsim. İlkbahar yaz sonbahar yeter diyorsa 3 mevsim çadır alacaksın.

Biraz konfor ve bir de öteberine yer kalsın diye +1 kişilk çadır alınır. Yani 2 kişilik kullanım için 3 kişil çadır alınır.

Güneş altında pişmeyeyim (ki çadır içi çok sıcak olur), yağmurda ıslanmayayım diyorsan kaliteye dikkat etmen gerekir. Bunun için de fresh black çadır alacaksın.

Sırtıma vurup götüreceğim diyorsan hafif, arabam var diyorsan içinde ayakta durulabilen çadır alacaksın.

Kurma kolaylığı da çok önemli tabii.

Decathlon çadırları iyi bir tercih olabilir.
Başka sorun varsa cevaplayayım.

Mirket
1

mobil görünümden çık