huawei watch gt4 akıllı saat alacağım. fiyatı 6000 lira civarı. genellikle belirli bir meblağ tutan alışverişleri elden yapmayı tercih ederim. o yüzden kararsız kaldım.

bu saati internetten mi alayım, teknosa'dan mı alayım? en uygun fiyat teknosa'da. teknosa dışındaki teknoloji marketlerde fiyatı 7000 civarı, o yüzden teknosa diyorum.

internette ise hepsiburada'da ve trendyol'da satıcısına göre 6000-6500 lira arasında değişiyor. amazon'da bu ürün yok.

bir tarafım internetten al, 14 gün iade hakkın olsun diyor. bir tarafım görerek al karşında muhatabın olsun, kutusu hasarlı, açılmış, kullanılmış falan gelirse iadeyle uğraşıp canını sıkma diyor.

ne dersiniz nereden alayım? internetten alacaksam da hangi siteden alayım, hepsiburada satıcısından mı, yoksa yüksek puanlı diğer satıcılara mı bakayım?

 

2024 yılında mağazadan almak akıl işi değil. İnternetten daha pahalı. Amazon ve Trendyol tavsiye ederim. Amazon'ndan telefon, tablet, tablet kalemi, kablosuz kulaklık aldım bugüne kadar. Sorun yaşamadım. Fiyat olarak mağazaya göre çok uygundu.

dissendium

Hb den al bişey olursa beni bul :)

anon1m

almak istediğim saat amazon'da yok, sadece kayış mayış, ekran koruyucu var. kedi maması, kırtasiye vs için trendyol ve hepsiburada'yı aktif olarak kullanıyorum ama hangisinden alayım, hangi satıcıyı tercih edeyim bilemedim. hepsinin puanları iyi, hepsiburada satıcısının puanı yok.

sahte ürün falan da çıkmaz umarım.

kibritsuyu

Teknosa kesinlikle. Elden magazadan falan almazdim.

mor oje

Huawei'nin kendi resmî sitesinden alın. Hem kayış hediyesi var, hem +1 yıl garanti olur, hem 3 taksitle ödersiniz, hem de sahte ürün gibi bir durum yaşamazsınız.

consumer.huawei.com

zaman ilac degil insanlar unutkan

Huawei sitesi +1

Musteri hizmetlerini arayip saat alacaginizi soyleyin.

indirim kodu olan Gecerli bir kampanya var mi ?

Esime saat alirken bu sekilde kod almistim.

Denemekte fayda var.

kaiserr76
1

mobil görünümden çık