Üst komşum akpden aday adayı oldu, aday yapmadılar büyük mhp bayrağıyla akpnin belediye başkan adayının fotoğrafını benim balkonumu taciz edicek şekilde astı.

Nezaketen sormadan kafasına göre bu bayrağı asan lümpeni nereye şikayet ededeyim? Yönetime şikayet edilmiş ama yönetici sorunu çözemedi. Bende böyle tiplerle uğraşmak istemiyorum.

Yskya falan mı şikayet ediliyor bu durum?

 

balkonda sigara içerken dikkat edin de komşunun bir şeyi yanmasın . :)

bir ileti paylastim

Bulunduğunuz yer belediyesi farklı bir partidense Belediye'ye şikayet edebilirsiniz.
Aynı partidense görmezden gelmeniz ve kabullenmeniz ruh sağlığınız açısından daha iyidir diye düşünüyorum.

Mirket

1 hafta daha sabredin. seçim sonrasında da kaldırmazsa kapısına gidip balkonda mangal vs yakacağım, bayrak tutuşsun istemiyorum şeklinde siyaset dışı farklı bir sebeple şikayetinizi dile getirin. o noktada da talebinizi karşılamazsa "polise şikayet dışında başka seçeneğim kalmıyor komşu" diyerek oradan ayrılın. bunların hepsini kibar şekilde dile getirin. o bayrağı asan zihniyetin beşeri ilişkileri zayıftır ve kavgaya dünden hazırdırlar, bunu unutmayın. sakin kalmanız sinir sisteminizi rahat tutar. sizin için daha iyi olur. 1 veya 1 buçuk hafta daha sabredin.

HellKeePer

Öncelikle komşuluk hakkı gereği kendisini uyarabilirsiniz çözüm olmaz ise durumu fotoğraflayıp belediyeye veya kaymakamlığa yazabilirsiniz cimer'e yazmanızı tavsiye ederim.

doharkoman
1

mobil görünümden çık