Bi operasyon için çokça tüp kan verecekti.

Kadın bir türlü damarı bulamamış, inatlaşmış alacağım diye iğneyi bi oraya batırmış bi buraya, çevirmiş etmiş içeride kadını perişan etmiş. Sonra annem artık acısına dayanamayıp başkasını isteyince o gelmiş almış kanı. O beceriksiz olan da heheh damarları çok ince falan diyormuş yandan. Annemin kolunun üstü mosmor, altı da kocaman morluklarla dolu.

Ben bu hemşireyi şikayet etmek istiyorum. İyi niyetli olsa yenidir, becerememiştir vs. diyeceğim de inatlaşması ve özür bile dilememesi canımı sıktı.

Nasıl bir yol izlemeliyim?

 

Abartılacak bir şey yok olur böyle şeyler kasti değil ama illa şikayet edecekseniz cimer'e yazabilirsiniz.

doharkoman

Başhekimlik

gabe h coud

hemsire olmayabilir de, staj yapan kimyaci da benim kolumu o sekil yapmisti.

Ley

Benzeri durumlar oluyor.
şikayete gerek yok. Boş verin.

diyecevaplandı

bosvermeyin. annenizin sizin gibi hakkini soran bir evladi var, pekiyi olmayan gariban napsin? saglik ciddi bir istir. disiplini, ciddiyeti, empatisi olmayan birine karsi sonuna kadar mucadele taraftariyim. hepi topu bir damar bulup igne batiracak. bunun egitimini almadiysa orda ne isi var? hadi egitimini aldi niye isini duzgun yapmadi? neresinden tutarsan elinde kaliyor.

ben olsam sunlarin hepsinden kotu yorum, sikayet yazardim.

1. enabiz, yorum kismi
2. cimer ihbar
3. google maps hastane sayfasina yorum
4. hastane icindeki degerlendirme kutusu
5. hastane bashekimligi mail adresi.

buenosdias

Aynısı anneme oldu bir de kadın orada baygın gibi ağrıyla yatarken. Babam kovmuş hemşeriyi, bu kadın senin deneme tahtan mı zaten canıyla uğraşıyor diye. Bence de şikayet edin.

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

normal bir durum. özür dilenecek birşey yok, ancak hastanın gönlünü almak için tatlı birkaç cümle kurulabilirdi.

alicandan

Bence şikayet etme. Belki gerçekten çok tecrübesi yoktur. Belki tecrübelidir ama bir şeyler ters gitmiştir. Emin ol utanmıştır hem hastaya hem meslektaşına karşı. O mahcubiyet ve utanma duygusunu espri yaparak insanlara karşı kapatmaya çalışmıştır. Bir nevi insanlara unutturmaya çalışmış olabilir. Biraz affedici olalım, gerçekten hayat çok zor.

rock n roll

Bence de şikayete gerek yok. İnce damar mevzusu gerçekten problem, annemden biliyorum, damarlar ince olunca ve hemşire de işinin ehli değilse böyle durumlar bazen yaşanabiliyor, gereksiz inat etmiş arkadaş. Geçmiş olsun teyzeme.

huzurlarinizda huzursuzluk

Geçmiş olsun. Kardeşim de aynı durumda ve benzer seyleri defalarca yasadı. Artık kan aldırırken bebek hemşiresi istiyor ve sorun yaşamıyor.

jazzabel
1

mobil görünümden çık