İstanbul'da pek çok yerde şubesi olan bu restoran yemekleri fabrikasında mı yoksa şubelerinde mi hazırlıyor?
Çok uzun olmayan bir sürede çok yaygın hale geldiler, başarılı bir iş modeli olsa gerek.



 

Ya kesin cevap değil ama yazacağım. Bizim buraya açtılar, ufacık dükkan. Sadece logo ve tezgah var. İçeride yemek falan da yok. Hiç aşçı, kadın falan da görmedim (adı Adile Sultan olunca bir teyze bekliyor insan). Küçücük dükkanın arka kısmında bir oda var gibi. Bence oradan yemeği alıp motorla götürüyorlar. Eğer yemekler menü şeklindeyse mikrodalgada ısıtıp tabldot yolluyorlar diye sallayabilirim. Benim için de tam bir muamma.

prole

bizim orada bir şubesi var maks 10 m2 dükkan. arkasında restoran olma ihtimali yok bina o kadar geniş değil zaten. bence hazır geliyor dağıtılıyor subelere, ısıtılıp gönderiliyor müşteriye.

wild honey suckle

bizim şirket yakınlarındaki tek ev yemeği tarzı adile sultan olduğu için şirkete adile sultandan çok sipariş geliyor. şubede herhangi bir şey hazırlanmıyor, hepsi standart bir yerde hazırlanıyor, sipariş üzerine ısıtılıp gönderiliyor.

wendyangelamoiradarling

Esenyurt merkezli Catering şirketi, paketinin üstünde asıl şirketin adı yazıyor, esenyurtta fabrikası vardı diye hatrlıyorum.

atom karincanin torunu

bizim burada bir şubesini gördüm. üst üste koyulmuş bir sürü mikrodalga fırın vardı. dükkan ufacık o kadar çeşit orada pişemez zaten. kesin fabrikada yapılıyor dükkandı ısıtılıyor sadece.

bu arada nasıl oluyorsa lezzet olarak gayet iyi bir çizgideler.

orpheus
1

mobil görünümden çık