selamlar, daha önce xiaomi giriş seviyesi bir robot süpürgemiz vardı ve çok memnun değildik normal bir beklenti ile kullanıyorduk. şu an evimizde 5 kedimiz var günlük tüy ve tozlarla ilgili bir robot süpürge arayışına girdik.

dyson dikey süpürge ile temizliği yapıyoruz. buna ek olarak 10-15k arası bütçe ile her gün çalıştırabileceğimiz ve çok fazla sorun çıkarmayan hangi marka/model tercih etmeliyiz?

biraz araştırmaya başlayınca her marka ve modelin sorunları olduğunu gördüm. seçim yapmak giderek zorlaşıyor bu noktada. kimileri aynı üründen çok memnunken hiç memnun olmayanlarda var. bazı ürünlerde kronik sorunlar gözlemledim. sizlerin tavsiyelerine de açığım.

 

roborock q7 max aldım memnunum

jelly bear

roborock s8 sonic

inheritance

Cevaplar arasında 25binlik süpürge var:)
10-15 arası öneride bulunayım. Xiaomi s10t. Roborock q7 de alabiliyordum ama özellikle emiş gücü piyasadaki en yüksek diye bu Xiaomi'yi aldım. Kedilerin kumunu çekebiliyor. Halıdan kedi tüylerini normal süpürgeden daha iyi temizliyor. Kronik sorunu yok diye biliyorum. Tek sevmediğim şey haritalaması. Ilk anda bir noktayı iyi haritalamazsa orayı bir daha haritalamıyor gibi. Çalışma odasında bir yere giremedi ilk seferde, bir sonraki seferlerde engeller olmamasına rağmen girip de haritalamıyor. Orası onun için sonsuz bir boşluk, haritanın keşfedilmemiş bölgesi oldu.

prole
1

mobil görünümden çık