[q]
(6) 

Ugur kolejine ne oldu

Kittie #1576079
Bugun bir is icin metrobusle beylikduzune gittim. Yolda dikkatimi cekti. Yillarin ugur kolejinin binasinda era koleji yaziyor.
Bu uk'ye ne oldu, iflas mi etti?



 

Aman ustume geliyorlar: hicbi sey anlamadim. Era'nin ogrenci sikintisi vardi, uk'nin de para. Uk igrencileri eraya mi gecti. Uk silindi mi piyasadan? Sizinki tahmin ayrica. Onu ben de ustteki gibi yapabilyorum iste :))

Kittie

bahçeshir koleji ile ugur'un sahibi ayniymis. uk'de universitesi vardı diye biliyorum bahcesehir'in.

evimin paspasi

Orası Uğur Koleji'ydi. Her yerde gördüklerimiz ise Uğur Okulları. İkisinin sahibi farklıydı. İlk başta Uğur Koleji olarak iki kardeş tarafından açılmış, daha sonra iki kardeş ayrılmış. Uğur Koleji tek bir kolej olarak devam etti, diğerleri uğur okullarina evrildi.

Eşimin ablası da bu ilk Uğur Koleji'nin müdürlerinden biri. Yaz başında lisesinde öğretmen ihmali yüzünden bir patlama oldu. Okul bayağı haberlere falan çıktı. Eylül başında bir anda öğretmen ve müdürlere bile haber vermeden okulu Era Koleji'ne sattılar.

Kisacasi uğur okulları olduğu gibi devam ediyor; ilk şube olan Uğur Koleji ise artık yok. Era Koleji'ne satıldı.

fraise

fraise'in yazdıkları kafamı karıştırdı, şöyle bi ek bilgi vereyim: gaziosmanpaşa'daki uğur okulları'na giden karşı komşunun çocuğunun okulu geçen ay era koleji oldu.

brkylmz

Brkylmz, büyük ihtimalle denk gelmiştir zira dediğim gibi direkt içinde olduğum için durumu iyi biliyorum. Duyuru'da bahsedilen uğur koleji'nin satilmasindaki neden o patlama. Diğer okullari bilemem.

fraise

Brkylmz: Evet fraise hakli uk baska, ugur okullari baska. Uk bir tane. Tesaduftur o eraya gecis.

Kittie
1

mobil görünümden çık