Solunum testi yaptırmam gerekiyor. Görevli göğüs kıllarımı almam gerektiğini söyledi test öncesi. Daha öncede hiç yapmadım bu işlemi. Jiletin sertleştirme ve kıl çoğaltma özelliği olduğunu biliyorum. Temiz ve sorunsuz en iyi yöntem hangisidir? Tecrübeli olan varsa tecrübesinden faydalanmak istiyorum.




 

Jiletin sertleştirme ve çoğaltma özelliği yok öyle olsaydı saç sakal ekimi diye nir şey olmazdı herkes var olan saçını sakalını jiletle keserek sertleştirip çoğaltabilirdi ama olmuyor, pratik olsun diyorsan jiletle al makinen varsa makineyle al yoksa tüy dökücüyle al. Ağda yönetemi düzgün yapılmazsa batık falan yapar çok tavsiye etmem.

Bir ben var benden şurada

jiletin o özelliği yalan.
yine de ben olsam makineyle alırdım. benzer iş için makineyle almıştım.

jelly bear

jiletin oyle bir etkisi cidden yok. yillardir bazen cok sert olmayan kol-killarini jiletle tiras eden bir kadin olarak soyluyorum. sadece ilk uzarken kisa hali biraz kasindiriyor, o kadar.

tuy dokucu denmis, mantikli buluyorum. cok uzun tutmayin, dokulmedi diye bir tur daha gitmeyin (cunku yakar). kremin onerilen suresi bitince keseyle ovmak en mantiklisi aslinda, o sekilde gidiyor butun zayiflamis killar.

tiras makineniz varsa onun trimmer kismiyla da yapabilirsiniz usenmezseniz, biraz daha uzun kalir.

diger butun yontemler acili olur.

supergirl
1

mobil görünümden çık