Xiaomi'ninki var bende. Ne yaptıysam "lezzetli" kılamadım. Dondurulmuş patatesi nasıl kızartıyorsunuz, varsa tarifiniz, öğrenmek isterim.




 

Sepeti çok doldurmayın, ne boş ne de ağzına kadar dolu olsun, biraz deneme yanılma maalesef. Sıcaklığı maksimuma getirin, alet sepeti sallayın diye uyarıyor ama daha sık sallayın. Kızartmadan önce biraz tuzlayın. Başka da yapacak pek bir şey yok, patatesin cinsi, kalınlığı bile farkediyor. Ama ne olursa olsun yağda kızarmış gibi olmuyor. Kötü değil, farklı bir lezzeti oluyor.

Bence çiğ patatesten kendiniz yapın.

orient blue

tam yağda kızarmış gibi olmuyor +1

hazır patatesi sık sık karıştırarak yaptığım versiyonu en çok sevdim. cihazım xiaomi, mod french fries half.

matlii

Asla sepeti doldurmayın. Sadece zemine dizin, biraz da üzerine koyabilirsiniz. Bir de arada bir sepeti çıkarıp sallamakta fayda var. Bence elma dilimi patates deneyin, o daha lezzetli oluyor.

halitkin

Olay bu bu patateste! www.migros.com.tr

Eğer bunun yerine standart boyut dondurulmuş patates kızartacaksam üzerinde yağ gezdirip 220 dereceye ayarlıyorum. Süre içinde 3 -4 defa çıkarıp sallarım her seferinde.

Çıtır çıtır enfes oluyor.

hakmut

Patatesleri elma dilimi seklinde dogruyorum. Bir kasenin icinde siviyag, kekik, tuz ve karabiberle marine ediyorum. Ardindan xiaomi'de pisiriyorum. ayari 200 derecede 15 dakika ama ben 20 dakika kadar pisirdim, daha iyi pisti.

chihirovekohaku

Ben yumuşak seviyorum.
Çiğden yaptığım için küp küp doğrayıp,
Zeytinyağı ve tuz döküyorum üstüne
Her açıp kaparken sallayıp zeytinyağı sıkıyorum.
160 derecede 30dakika
Ortalama 4 patates pişiyor üst üste gelen patates olmayacak şekilde.

kararsızataletfilozofu

aklıma şöyle bir fikir geldi

patatesleri yuvarlak salam gibi doğrasak çöp şişe araları IIII yandan şu şekilde görünecek şekilde dizsek. hatta daha sık aralıklı.. çok fazla patates almaz mı makine

ercanzzy

airfryer'i geri iade ediyoruz.
yerine gidip actifry aliyoruz, evire cevire tek kasik yag ile mis gibi kizartiyor.
biz oyle yaptik.

cooperr
1

mobil görünümden çık