gunluk kullanim icin ozellikle, bir de gunubirlik geziler icin de kullanilabilecek arada bir sirt cantasi ariyorum. laptop pek koymuyorum. onun haricinde de butce sorun degil, daha uzun sure gotururse daha iyi olur, yani parasina degsin diyeyim.

hangi marka-model onerirdiniz?


 

Açıkçası decathlon’daki orta kalite (500 lira civarındakiler) çantalarla pahalı çantalar arasında pek fark göremiyorum. Eastpack’e 1500 lira vermeye gerek yok bence. Kullandığım model şu;

www.decathlon.com.tr

orient blue

Ben de bakıyorum, şu an herschel little america 'ya yakınım:)

fakat

wilson.

yaklaşık 10 yıl boyunca hoyratça kullandığım wilson'ın sırt çantası halen sapasağlam duruyor ve beni şaşırtmaya devam ediyor.

kesmekes laleler

Decathlon'daki 800 lira altı ucuzluk çantaları çanta değil. Niyetlenmiştim almaya gidip görünce çok canım sıkıldı baya astarsız falan bi beze fermuar dikmişler berbat ötesiydi günlük kullanımda da kesmez. Anca spora giderken içine tıkayım bir şeyler derseniz.

Yine decathlon'dan NH Escape 500 aldım 23 litresi 1100 32 litresi 1450 lira bu yine çantaya benziyor gözleri, kumaşı dikişi dayanımı olarak.

Bu bahsettiğim escape'nin 10 sene garantisi var bu arada.

hedep

marka tavsiyesi direk thule ürünü alın uzun yıllar güzelce kullanın. yaklaşık 10 yıldır kullandığımız ve hiç bir deforme olmayan thule çantamız var. 2 yıldır kullandığımız başka bir çantamız var çok memnunuz. çevremde de thule kullanıp memnun olmayan bir kişi bile yok.

kraldan cok kralci
1

mobil görünümden çık