Sıcak-soğuk tutabilen, orta boy, hafif bir model arıyorum. Kararsız kaldım. Yardımcı olabilecek var mı?




 

www.amazon.com

İlk tavsiye edilen ile aynı model, sadece daha fazla yorum ve incelemek okumak isterseniz diye bıraktım. Stanley klasik modelleri süpriz yapmaz, evladiyeliktir.

burka

Yukarıdaki modelden aldım kızıma, çok memnun. Hem sıcak, hem soğuk kullanımı var.

SiyamkedisiZorro

Birçok termos markasını kullandım (Stanley, zojirushi, contigo dahil)
Stanley evet sağlam ama orta ve küçük boy modelleri eğer uzun süre sıcaklık performansı isteniyorsa tatmin etmez, üzer. O paralara değmez diye düşünüyorum.

Zojirushi sıcak/soğuk tutma süresi için çok çok iyi, malzeme kalitesi de ayrıca stanley'den aşağı kalır değil.

Fakat ben özellikle şu sıralar kullandığım şu modeli kesinlikle tavsiye ederim (thermocafe by thermos)
Amazon yurtdışından gönderiyor. Kesinlikle parasına değer
amzn.eu

bir fincan kahve ile film izlemek

Stanley Neverleak 0.47lt olanını kullanıyoruz eşim ve ben. Trigger Action ve Neverleak modelleri arasında kalıp Neverleak'te karar kılmıştık.

Daha önce trigger action kullanmıştım. Neverleak almak istemedim önce ama trigger action'ın çanta içerisinde düğmesine basılı kalıp ağzının açılma ihtimali olduğundan neverleak tercih ettim. Bu sefer de ağzını kapalı tutmaya alışana kadar 1-2 defa bir kaç yeri ıslattım elimde taşırken.

Neverleak'e alışınca kullanım açısında trigger actiondan daha avantajlı olduğunu farkettim. Fakat temizliği trigger actiona göre biraz daha alengirli. Şöyle ki termos başlığı 3 parça ve 3 parçaya ayırıp yeniden birleştirmeyi öğrenirken ve sonrasında da tabi ki dikkatli olmakta fayda var. Çok fazla dişlerini bozan insan okudum zorladığı için. Onun dışında Neverleak 9/10 termos. İçim deneyimi konusu bence trigger action'ın tek öne geçebileceği konu.

www.hepsiburada.com

Jazz

Hacmine dikkat. Hanım 0,47 litnesini kullanıyor. 0,59 litrelik ~2,5 cm daha uzun bundan ve günlük kullanım için uzun görünüyor.

abbabaabbaababbabaababbaabbabaab
1

mobil görünümden çık