[q]
(7) 

S23 ultraya geçiş

Weeze3r #1565472
Selamlar, 14 pm kullanıyorum ve apple ekosistemindeyim. Saat, tablet ve laptop dahil. S23 ultra çok hoşuma gidiyor. Geçersem pişman olur muyum?




 

ekosistemde olduğunuz için evet.

orient blue

Yani çok da gerek yok ben android ekosistemindeyim s23 ultra ağır ve büyük bir telefon, madem tablet laptop var yanımda küçük boyutlu telefon taşımak isterim, hocam seninki biraz heves :)

freebird5406_2

Olmazsın.

dissendium

Ben büyük apple haterıyım. Şirket politikalarına da ürünlerine de uyuzum genel olarak. Yılların samsung telefon kullanıcısıyım aynı zamanda ve kulaklığım ve saatim de samsung. Ama ben bile bu geçişi çok mantıklı bulmadım.

Mesela bilgisayarınız Windows olsa iphone/macbook arasındaki uyumu yaşayabilirdiniz arama gelince açma, bildirimleri görme hatta pc üstünden telefon ekranına bakıp kontrol etme vs var windows ve samsung arasında. Ama macbook olunca bunlar gidecek. Saat zaten samsung telefonla uyumlu değil diye biliyorum. Yani şu durumda ya total bi ekosistem değişimi gerekecek ya da verimsiz bir kullanım olacağı için Samsung'a geçtiğinize pişman olacaksınız.

S23 ultra çok iyi telefondur muhtemelen. Bende a72 gibi standart bir telefon var ondan bile memnunum yani baya 2 senedir. Ama sizin durumunuzda samsunga geçmek faydadan çok zarar getirir gibi. Ha çok param var ve ekosistem değiştiririm diyosanız denenebilir ama onun dışında ehh pek mantıklı değil.

nundu

Çok büyük telefon. Tablet gibi telefondan ziyade. Pişman olma ihtimalin çok yüksek.

roe

Bu kadar mı fark eder, gençleşirsiniz resmen. O ekosistemle olmaz ama.

baldan kaymak

Bence biraz daha böyle devam edin, S24 ultraya geçersiniz çıkınca

ananiyimioguz
1

mobil görünümden çık