yerel rehber olarak bir çiçekçiye yaptığım tertemiz fotoğraflı yorumu mağaza sildirmiş. bu kadar kolay mı olumsuz yorumu sildirmek?




 

silinmesi için gerekçe görülmeyecek bir dil ile tekrar yazabilirsin.
kolay değil tabi ki yorum sildirmek. kolaylaştıracak bir şey yazmış olmalısın.

neira

yazdığım yorum aynen şu:

çiçeksepeti üzerinden çiçek alma gafletinde bulundum. bu bayi yapmış teslimatı. gönderdikleri çiçek(!) bu. solmuş, çürümüş, lekelenmiş çiçekler. özel günümüzü rezil ettiniz. insan bunları çiçek diye yollar mı? zerre kadar utanmanız yok mu sizin? neyse ki zor bela çiçeksepetinden paramı geri alabildim. birileri **** çiçekçi diye aratıp buraya ulaşırsa yorumu görsün. bir kişiyi bile kurtarsam kârdır.

yazar yazmaz yazan yazar

insan bunları çiçek diye yollar mı? zerre kadar utanmanız yok mu sizin?
neyse ki zor bela çiçeksepetinden paramı geri alabildim.
bir kişiyi bile kurtarsam kârdır.

şu 3 cümle çok agresif. silinmesi normal.

neira

bana hiçbir bildirim gelmedi. yorum incelenme aşamasında falan mı acaba? yoksa direkt silinir mi? ona göre yeniden ve birkaç kişiden daha farklı zamanlarda yorumlar yapıcam sürekli. böyle ahlaksızlara karşı içim soğumaz başka türlü.

yazar yazmaz yazan yazar

diret silerler.
dediğim gibi üstteki cümleleri yazmadan sadece şikayetinizi belirterek yazarsanız silecek bir gerekçe bulamazlar.

neira

neira'ya katilmakla birlikte eklemek istedigim bir sey var.

"bu bayi yapmis teslimati" gibi bir sey gordum ki bu da iki anlama gelir. online bir islem icin fiziksel bir isletmeyi yorumlamissiniz. yani haritada gosterdiginiz isletmede bulunmamissiniz. ayrica siz degil de baskasi adina yaziyorsunuz gibi.

bence bu yorumu ciceksepeti tarafinda deneyin. sonucta arada onlar var. onlarin cozmesi gerekiyor bunu. kimse ciceksepeti'nden cicek alirken cicegi gonderecek magazanin google yorumlarina bakmayacak. dolayisiyla bence yorumun silinmesi makul.

supergirl
1

mobil görünümden çık