Merhaba, genellikle kot giyiyorum. Bozuk para bölmeli, kartlarla, nüfus kartı, ehliyet vb dolu bir cüzdanı göt diye tabir ettiğimiz cebe atıyorum. Kaba bir cüzdan… iki aya kalır kalmaz cep yıpranıp deforme oluyor.

Asmalı mini çanta kullansam onu taşıması ayrı dert. Bir yerde unutursun ayrı dert.

Nasıl halleşiyorsunuz siz?

 

Kotun ön cebine koyuyorum. Adidas spor cüzdan. Büyük değil. Minimum kart. Kimlik, ehliyet, iki banka kartı, iki ulaşım kartı. Başka kart kullanmam. Bu kartlardan fazlası gereksiz. Bozuk para taşımam. Bozuk para ortaya çıktıysa evde bırakırım. Temasız ödemeye alıştım. Para kullanmıyorum mümkün olduğu sürece.

dissendium

Çare kartlık nasıl sığarım diyordum, şimdi bu kadar zaman geçmediğim için kendime kızıyorum. Ayrıca bozuk para gözü ne işe yarıyor?

1837837

ridge wallet'in türk yapımı taklidini aldım aşırı rahatım.
iki metal plaka arası kartlar ve arkasında para klipsi.

metal cüzdan diye aratırsanız alışveriş sitelerinde çıkıyor.

~
www.n11.com

ahanda

hedep

ben cüzdan taşımıyorum valla:) fobim var nedense, her şeyi cebime koyuyorum.

nothing in my way

@1837837 Kartlık demiş ya.
Yerden göğe haklı.
İcat edenden Allah razı olsun.
Cüzdan denen o saçma alete her şeyi tıkıştırıp yıllarca niye hamallığını yapmışsam.

Mirket

Son 10 yıldır falan kartlık taşıyorum, hiç bozuk para taşıma ihtiyacım olmadı bu sürede bozuk para geldiğinde arabanın ön tarafında bi göz var oraya koyuyorum, yanımda nakit taşımayı da sevmediğimden kartlığın bi gözüne bi miktar "ne olur ne olmaz" parası koyuyorum sorun kalmıyor, ayrıca arka cepte böyle kalın kalın cüzdan taşımak omurga için de sağlıksız bir olay omurgada yamukluk yapar bel ağrısı yapar, anlamsız yani.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Kartlık. Kartlıkların da en küçüklerinden.

Cüzdan kullanan erkek kalmamıştır herhalde.
Kartlığa da her şeyi koymaya gerek yok.
1- Ehliyet
2- Kredi Kartı
3- Banka Kartı
4- İstanbulkart

Bunun dışında şirkete giriş kartı, site kapısı kartı gibi gerekli bir kart varsa onu alırsınız biter.

Kağıt para zaten herhangi bir cepte durabiliyor, eskisi kadar kağıt para kullanmak gerekmese de cebime 100 veya 50 TL'lik banknotlardan birkaç tane koyduğumda başka bir şeye ihtiyacım kalmıyor.

Eskiden her türlü saçma mağaza kartı, banka kartı, indirim kartı, ıvır zıvır kartı taşıdığımı farkettim. Çok kötü, karanlık günlermiş.

michael_knight

sadece günlük hayatta kesinlikle lazım olan kartları taşıdığım bir kartlığım var. nakit olarak da tek banknot taşıyorum ve her şeyi kartla ödüyorum. mini çanta, büyük cüzdan falan gereksiz hamallık.

roket adam

kartlık cüzdan zaten bunun için. bir de kartları minimum sayıya indirmek lazım. nfc ile ödeyebildiğin kartları yanına almazsın bir kimlik-ehliyet, şirket kartı vb. 3-5 kart yeter. kağıt parayı zaten kartların arasına sıkıştırırsın, bozuk parayı da kotun küçük cebine attın mı tamamdır.

ayrıca cüzdanı göt cebinde değilde ön cepte taşımak daha güvenli.

astronom bey

Acil durum için biraz kağıt para, istanbulkart+kimlik/ehliyet+bankamatik/kredi kartı. Şunlardan oluşan ufak bira kartlıktan bozma cüzdan al yeter. Ben yıllardır öyle yaşıyorum. Bozuk para da taşımıyorum çok uzun zamandır.

nawar

Ehliyet, 2 kredi kartı, 2 banka kartı, ehliyet gibi bir kart daha, ve de 3-5 tane kağıt parayı küçük bir cüzdanda taşıyorum. Cüzdan da sol ön cepte, arka cepler boş. Hem çirkin hem oturunca konforsuz.

John Bloor

kart cüzdanı ve içerisinde az miktarda nakit ile geziyorum ben. eski kaba cüzdanları artık asla kullanamam, bunların rahatlığına alıştım

kondansator
1

mobil görünümden çık