harley iron 883 yeni motor kullanmayi ogrenen birine olur mu?
frenleri cok kotu diye bir duyum aldim, dogru mudur?



 

Şahsen 883 cc motosiklet ile motor kullanmaya başlayan birine tavsiye verecek olsam bu "vasiyetini de imzala da öyle bin herhalde bu dünyayla işin kalmamıştır" derdim diye düşünüyorum.

Önce eğitim alın sonra ara bir motor alıp kullanın. hepimizin hayali var ama süreçsiz olmuyor. Motosikletin trafiği arabaya, yayalığa, bisiklete benzemez.

baldan kaymak

Cruiser'ların şase yapısından dolayı frenlemesi ve virajı diger tip motosikletlere göte kötüdür ancak yere yakın olması acemi sürücü için avantajdır. Mutlaka eğitim alın verebileceğim tek tavsiye budur.

mirty

Ağırlık merkezinin düşük olması, torklu bir motor olması, asiri hiz yapmamasi, zincir bakimi olmamasi, vs yeni baslayan icin avantajli durumlar.

chavezding

tesekkurler, egitim alinacak. full ekipman binilecek.
zaten ergen degilim, 40 yasini devirdik. haftasonlari gezmelik birsey bakiyorum.
cok hiz sevdalisi degilim, araba ile de 120yi pek gecmem.
bunlarin $ekli $emali hosuma gidiyor.

cooperr

883 cc olması "acemi için büyük cc" demek değil, çünkü bir çok 250 cc motordan daha yavaş ve daha az atik. Tehlikeli bir motor değil yani.

Yeni başlayanlar için (aslında tüm motorcular için) tehlikeli olan cc değil beygir / ağırlık oranıdır, akselerasyon diye mi yazılıyordu? Hah o işte tehlikeli olan.

Cruiser motorlar kullanımı rahat ve kolaydır, yere yakın olması iki ayağını da rahatca yere basabilmen acemi için avantaj +1

John Bloor
1

mobil görünümden çık