iki sorum var;

1. Belçikadan çıkarken belçika gümrüğüne, mediamarkt ve apple store'dan aldığımız ürünleri onaylattık. damga vs. vurdular. Globalblue aracılığıyla şey yapmıştık. Şimdi ne yapmamız gerekiyor bizim parayı almak için? Bu damgalanmış onaylanmış faturalar vs. ne yapacağız?

2. Şuan telefonları henüz kaydettirmedik. Direkt simkart takıp kullanabiliyorm uyuz, yoksa önce kayıt mayt bişeyler mi yaptırmak gerekiyor? Diyelim simkart takıp kullanabiliyoruz; bu durumda kaydettirmek için ne kadar süremiz var? (sim kartı taktıktan itibaren)

 

1- Gümrük onayından sonra havaalanındaki global blue ofisine gidip o faturaları verip işlem yaptırmanız ve paranızı nakit veya kredi kartına almanız lazımdı. Geldikten sonra yapılabiliyor mu bilmiyorum.
2- Direkt kart takıp kullanabilirsin. En son 4 aydı süre sanırım. Ama bir an önce kaydettirin derim.

roket adam

@roket adam,

brüksel güney havalimanında globalblue ofisi yoktu. gümrükteki eleman da mail atıp beyan edieksiniz dedi de. internette de türkiyedeki bir globalblue ofisten alabilrisiniz vs. diyordu. tam napmam gerek anlamadım :)

tchuck

istanbul'da falan şehir içinde global blue ofisi olabilir. bulunduğunuz şehirde var mı araştırın. yoksa faturayı zarf ile veriyorlar. ben bir havalimanında ofisi bulamayıp normal posta kutusuna atmıştım. pulsuz falan gidiyordu. kredi kartına iade almıştım öyle.

argent dawn
1

mobil görünümden çık