iki kisi, biri enkazdan cikti, apt yikildi. digeri agir hasarli. ikisine de yatmadi bu para. aradim afadi gelecek hafta bir daha ara diyor. bu iki evin de hasar tespiti yapilmis durumda. benzer durumda olan var mi ? edevletten basvuru da yaptim.




 

Geçmiş olsun. Konu hakkında bilgim yok ama e-devlet'te genelde süreç durumu sorgulama oluyor. Görsel arayınca çıktı. "Hane başı destek ödeme sorgulama"dan durumunuzu kontrol ettiniz mi?

icdn.tgrthaber.com.tr

zihua

öncelikle çok geçmiş olsun.
e-devlet'ten hane başı destek ödeme sonucu sorgulamasından durumunuza baktınız mı? aslında bir başvuruya gerek yok bu 10bini almak için. ziraat hesabınız var ve e devlet üzerinden bu hesabınız entegreyse direkt kendiliğinden yatıyor hesaba. ama hesabınız yoksa e devletteki bu sayfadan kontrol edin bankaya sizin adınıza yatırıldı diyorsa gidip tc kimlik kartınızla çekiyorsunuz ziraat vezneden. benim kuzenler bölgede onların hesaplarına yatmıştı direkt. bankadan gidip alan da var. belki peyder pey yatırılıyor da olabilir net bilmiyorum prosedürü ama bizim antepteki akrabalar aldılar söylediklerine göre.

pardus

Tesekkurler. Degerlendirme asamasinda diyor...

camussar
1

mobil görünümden çık