home office için bakıyorum ,bir süredir gamer sandalyede takılıyordum ama gerekli ergonomiyi sağlayamıyor. sürekli omurga sorunu yaşıyorum.

www.amazon.com.tr

şu modelini almayı düşünüyorum. amazonda da indirim varken almaya değer mi sizce?

herman miller'lara da baktım bir ara, ama 1 ay önce onların fiyat aniden uçunca aradaki uçurum açıldı. o yüzden nurus tarafındayım yalnızca.

 

Mete too’lar ödüllü bi sandalye modeli. Ben seviyorum. Sırtını istediğim noktada ayarlayabilmek, derinliği, kolçakları vs uzun soluklu çalışmada vücudun esnekliğine uyum sağlaması güzel ama ilk başta mevcut ayarıyla inanılmaz rahatsız. O kadar ergonomik vücut yapım olmayınca , neyse işte- kişiselleştirince şahane. Gönül ister herman miller.

halboyle

Mobilden yazımı düzeltemiyorum., otomatik ayara takılmış; Mete Too.

halboyle

Ben de evde kullanmak için sandalye arıyorum. Tcc ye bakmıştım özellikle şu modele : shop.tcc.com.tr

Ama bunlar da güzel gözüküyor, bunu da düşünebilirim.


Bence almışken boyun destekli alın.

inheritance

@inheritance, ya bi süre düşündüm ama boyun desteğini pek kullanmıyorum. boyun destekli de alınca sandalye hepten hantallaşıyor zaten, kullanmadığım bi bölümü için hem ekstra ödeme yapamyım hem de hantallaşmasın diye düşündüm. şimdiki sandalyemde boyun desteği var mesela ama hiç kullanmıyorum

tchuck

Şirkette kullandığımız sandalye nurus. Modeli linkte olana benziyor -tam olarak aynı model mi bilmiyorum- ben çok memnunum. Ofise çalışmaya gidince belim rahatlıyor.

jazzabel

Kanıma girdiniz valla aldım gitti :)

inheritance

türkiye'de kaliteli sandalye nurus var, hayırlı olsun yeni sandalyeniz. herman miller artık bizim ülkenin radarından uzaklaştı.

montreal
1

mobil görünümden çık