Hastalık dediğim şöyle başlıyor. Önce geniz akıntısı, boğazda yanma, halsizlik, öksürük. Ekstra olarak burun tıkanıklığı/akıntısı da olabiliyor. Özellikle geniz akıntısından nefret ediyorum hepsinin başı o.

Çooook çeşitli doktorlara gittim. Faranjit deyip geçiyorlar belki öyledir bilemiyorum ama sıkıntı bunun iyileştikten bir hafta sonra yine başlaması.

Yani bir ayın 2 haftası faranjitim diğer iki haftası iyileşiyorum.

Soğuk Algınlığı, antibiyotik hatta en son bi doktor sende alerji olabilir diye alerji hapı bile yazdı. Ama döngü değişmiyor.

İçinde tüm vitaminlerin olduğu vitamin hapını içiyorum çinko filan da var. Demek ki içmesen çok daha ağır geçecek.

Sonuç olarak ben ne zaman sağlıklı bir birey olacağım?

 

@mor bembombom bunu duyduğuma sevindim en azından yalnız değilim. İlaç vs kullanmaktan başka sıkıntılar çıkacak diye korkuyorum.

top_secret

Vallahi öksürmekten helak olmuşken ne zamandır girmiyorum bir duyuruya bakayım dedim kendim başlık açtım sandım. Twitter kullanıyorsanız öksürük diye arayın göreceksiniz ki herkes aynı dertten muzdarip. Ben de bugün geçmeyince kbb doktoruna gittim çünkü hayatımda geniz akıntısı nedir bilmezdim. Sinüzit dedi, ama bu üçüncü nüksedişi. Soğuk da var ama aynı zamanda salgın. Çevremde de en az 10 kişi var aynı şikayete sahip.

Maalesef covid ile unuttuğumuz virüslere tekrar bağışıklık kazanıyoruz bu da uzun sürüyor. Bir de üçlü salgın varmış. Covid, influenza ve bi solunum yolu hastalığı daha. Ben hayatımda öksürük bilmezdim 3 gündür karın kası yaptım. Geçmesini bekleyip, beslenmeye dikkat etmeye devam.

Kediyi üzdün

Ben de öyleyim. D vitamini başlarda iyi gelmişti sonra yine sık hastalanmaya başladım. D vitamininize baktırın.

phi fenomen

kaliteli bir boğaz ve genizde aktif probiyotik desteği alarak o bölgenin florasını yeniden oluşturmalısın.

orpheus

abi multivitamin kullansana.

sizofren06
1

mobil görünümden çık